bad update

19:34
29/08 2013
? 0
Hallå där mina fina läsare!
 
Förlåt för att jag inte uppdaterat så mycket men seriöst jag är helt slut efter skolan varje dag, orkar inte annat än att titta på tv (och äta lol äter så vidrigt mycket varje dag för jag har tråkigt). Plugga nyss en timma spanska för har ett ganska stort muntligt eller skriftligt (tack för den Gunilla) läxförhör imorgon. Fick tillbaka mitt exit pass från spanskan idag, fick "Excelente" på den och hon berömde mig så att plugga gör faktiskt skillnad. Hade alla rätt på glosförhöret idag också, och härom dagen fick jag tillbaka min engelsksaga där min kritik var "almost flawless". FUCK YES!

Har faktiskt börjat plugga minst 45 minuter om dagen och märker redan andra veckan i skolan att det lönar sig, sååå nu satsar vi! Tagga gymnasiet, vill verkligen kunna komma in på ALLT. Bara kunna välja, inte behöva anpassa sig för sina betyg.
 
Nog om skolan hahaha. Var på stan med min babe aka Vilma idag och vi åt donken och köpte cola till henne haha. Hon skulle köpa ett par byxor men de var jäääättesmå i storleken. Hatar konstiga byxstorlekar haha.
 
Tänkte kolla bloggar och tidsinställa lite inlägg innan jag fortsätter att plugga. Puss på er!


jag just nu hahahahaha mobba inte
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo