beauty vids

23:02
13/08 2013
? 0
Hallå där kära vänner!
 
Har suttit och kollat på beautyvideos på youtube i flera timmar idag och oh my god jag tror att jag just blivit besatt. Det här har fått mig att vilja sminka mig mer för jag lärt mig så mycket, fixa håret i lite olikare stilar, osv. Nej gud vad kul det verkar vara asså! Ska börja lite smått hemma sen kanske jag börjar ha liknande i skolan om jag blir nöjd. Men måste köpa hem lite också eftersom jag inte har concealer, primer, vissa borstar, krämer, osv. Sjukt asså.
 
Annars har det inte hänt mycket idag. Var iväg på dollarstore med mamma, mormor och Kas sen åt vi på burger king som jag blivit kär i nu. Deras burgare och wraps holy shetttt. Trodde inget slog donken but oh so wrong. Donkens pommes slår dock alla andras men det kan vi vara tyst om ett slag till. Drog sen med pappa till bolaget, city gross och biltema. Skulle köpa batterier till mina vågar hemma eftersom jag verkligen intresserat mig för 5:2 och för att jag har gått upp extremt mycket i vikt i sommar, måste kolla hur mycket ugh. I'm dreading it om man säger så. Men sitter man på arslet hela dagen och äter bara för att det verkligen inte finns annat att göra så får man stå sitt kast helt enkelt.
 
Ett tråkigt inlägg men kände att jag behövde uppdatera. Ska slå av datorn och lägga mig i sängen med en twix (åh jag som nyss gagga om att gå ner i vikt) och fortsätta kolla på beauty videos. Ha en fortsatt bra kväll luvies!


sigh: why can't i be this pretty
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo