raspberry tea

17:31
31/08 2013
? 0
Hej kära vänner!
 
Idag har jag inte gjort mycket, fast ändå så har jag det. Vaknade vid sju-tiden, låg kvar i sängen till tio-tiden kanske. Gick upp och gjorde en morgondrink (den var i min smak för lös för att kallas smoothie) som jag drack tillsammans med ett knäckebröd. Storstädade (i mitt tycke) hela mitt rum. Alltså, plockade undan, rensade litegrann, flyttade några dekorationer, dammsög och dammade! SÅ mycket skönare med ett renstädat rum.
 
Gjorde sen en "kycklingsallad" till lunch, har typ inga grönsaker så det blev snarare kyckling med bulgur, gurka och lök. Haha, suuupergott var det i alla fall! Gick sen ut på en promenix med lillebrorn min på 25 minuter, stannade dock och lekte i 20 minuter vid en lekpark så var sammanlagt ute i 45 minuter. Riktigt skönt att få komma ut faktiskt, men det blev varmt i slutet då den stekande solen tittade fram några minuter.
 
Nu sitter jag men en kopp hallonte och tänkte scrolla igenom weheartit och tidsinställa lite inlägg till er guys, sen måste jag fortsätta med min NO-läxa... Skriver klart texten om metaller idag och påbörjar texten om keramer, sen fortsätter jag texten om keramer imorgon. Ska även skriva om mitt "breakthrough" (engelskuppgiften jag fick almost flawless på) så den faktiskt kan bli flawless! Måste även skicka in en video där jag pratar om min fantasy world men det gör jag nog redan ikväll, för att ha det over with.
 
Ha det så bra i alla fall, puss på er!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo