christmas wishlist - technology

15:34
09/12 2013
? 0
Hallå där!

Tänkte göra en liten "serie" på inlägg inför jul. Börjar med wishlist-serien då, då den är roligast att skriva hahaha. Har inte sju miljarder saker på min lista som jag brukar utan nu har jag mer ett par specifika saker jag liksom måste ha, annars dör jag. Typ. Hahaha. Här kommer i alla fall de, tro det eller ej, TRE technology-"grejerna" jag önskar mig nu i jul. (och på min födelsedag som är fem dagar efter julafton)
1. Smoothiemaker. Antingen en smoothie twister från obh nordica (den första till vänster) eller en mix & go från C3. Båda fungerar på exakt samma sätt bara att den ena är från obh Nordica som är ett märke som varit med länge, kända för deras seriösa produkter med bra kvalitét och att den andra är rosa från C3 som är ett relativt nytt märke. Ingen aning om deras kvalitéter osv. Blir glad vilken av dem jag än får då jag alltid drömt om att kunna mixa smoothies och ifall man mixar smoothiesarna i muggarna man dricker i sen blir det både tusen gånger enklare att göra det och tusen gånger mer likely att man gör det. Dessutom mycket mindre disk. Aja vill i alla fall verkligen verkligen VERKLIGEN ha en sån. Båda kostar 399:-

2. Glassmaskin. Den första glassmaskinen (längst till vänster) är C3 och den andra är obh Nordica, surprise surprise hahaha. Spelar verkligen ingen roll vilken jag får där heller. Båda är rosa, kan det bli bättre eller? Haha. Vill kunna göra yoghurtglass då jag typ älskar det mer än allt annat som finns på denna jord haha. Har tagit bussen till Marieberg flera gånger bara för att äta froyo, så satans gott och supernyttigt. Båda kostar 399:- också.

3. Locktång av något slag. Är kär i GHD och Remington och då Remington har lägre priser än GHD så kollade jag inte ens på GHD nu hehe. Den vänstra heter Remington locktång Pearl CI95. Har kollat runt på videos, recensioner, osv. och de flesta säger att de ger jättefina tighta lockar som liksom "lugnas ned" ju längre tid det går. Tycker det verkar skitbra då man kan fixa håret när man börjar fixa sig och lagom till att man är klar så är lockarna klara! En tjej sa att hennes lockar kan hålla sig fräscha i upp till tre dagar. Sen är själva locktången lätt, osv. Verkar jättebra. Man kan ställa in mellan 130-210 grader celsius tror jag. Vill verkligen ha den och på netonnet kostar den 375:-, på discshop.se kostar den 348:- med frakt inkluderat.
Den till höger, den tjocka, heter Remington Pearl pro locktång CI9632 och den ger snäppet lösare lockar som är jättefint till vardags, men en tjej klagade på att de liksom plattar till sig ganska fort men då tycker jag bara att man antingen höjer graden, håller håret längre mot den eller helt enkelt sprejar hårsprej på en gång. Liksom ett ganska enkelt problem att lösa. Den kostar 390:- på elgiganten. Skitbra den med, och jag kan ärligt inte säga vilken jag vill ha hellre än den andra för jag vill ha båda. Tycker att jag passar mycket bättre i lockat hår än platt, så skulle uppskatta en sådan.
 
4. Plattång. Är dock skiiiiiitkinkig med min plattång så vill inte ens länka något förslag, vill se dem i butik osv. Vill ha en rejäl plattång med stora keramikplattor som är anpassade efter tjockt, långt hår liksom. Ska inte fastna mellan plattorna, kunna ställa in grader, sladden ska vara relativt lång och kunna rotera 360 grader där den sitter fast mot plattången och så ska man inte kunna komma åt någon knapp som fuckar ur den. Skulle uppskatta om den stänger av sig själv efter 60 minuter också, för jag tycker det är himla skönt att ha plattången ligga med sladden i väggen fast den är avstängd så man bara trycker på ON-knappen på morgonen. En GHD står högst upp på listan, helst en limited edition med rosa metallic färg då en borste ingår, men då den går på över 1200 kronor vet jag inte om jag är så sugen på att önska mig den. Då blir det liksom en plattång under granen och inget annat. Kan säkert få en minst lika bra för mycket mindre pengar, kolla bara den jag har nu liksom. Så jävla perfekt, skulle helst av allt vilja behålla den förevigt. Haft den sen 2008...

5. Epilator! Har läst på så sjukt mycket om epilatorer och det verkar vara så himla bra. Allt hår försvinner och håller sig borta ett par veckor. Önskar mig helst den till vänster, Braun Silk-epil 7 SkinSpa 7951 Epilator. Den kostar 1390:- på både siba och netonnet. Den kan användas i både dusch och inte, den är laddningsbar och kräver ingen sladd att vara isatt, den har en lampa, den har flera munstycken som följer med för bl.a. epilering på känslig hy och ansikte, ladyshave och peelingmunstycke. Den verkar vara skitbra enligt tjejer på reviews så den står helt klart högst upp på epileringsönskelistan. Helst av allt vill jag ha den liksom. Den i mitten kommer väl på "andra plats" haha, Braun Epilator Silk-epil 7 Dual Wet & Dry heter den. Den kostar 990:- på siba och den här är väl ganska lik den förra jag snacka om bara snäppet mindre amazing. Haha. Den kan också användas i dusch och "på land" lmfao, uppladdningsbar, osv. Den här har dock lite mindre huvuden, man får inte med varken ladyshave eller peelinghuvud. Fortfarande helt ok men vill ändå ha den första mer hehe. The last one, den längst till höger, heter Braun Epilator Silk-epil 7 Wet & Dry Expressive Pro. 890:- på netonnet och denna är heller inte min fave, utan min nästnästfave får man väl säga haha. Den här är snäppet dåligare än den förra jag nämnde och är också uppladdningsbar och har bara tre huvuden. Ingen ladyshave och peeling här inte. Vill bara ha Braun-epilatorer då jag läst/hört på flera reviews att de har de absolut bästa epilatorerna.
 
6. Kameratillbehör, om det nu ens ingår i den här kategorin. Klicka här för att se vilka.

De här är de ända jag kan komma på i nuläget, och kan inte tänka mig att det är något annat jag vill ha i denna kategori heller. En fin kamera har jag, mobil som duger och dator får jag av skolan nästa år. Inget "stort och jättedyrt" med andra ord. Men om jag ens får något av det jag listat skulle jag bli så glad att jag kissade på mig haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo