härliga lördag

22:57
23/02 2013
? 0
Hallå mina kära vänner!
 
Idag har jag haft en toppendag. Vaknade lagom tidigt, morgnade i sängen ett par timmar och gick sen upp för att göra en supermysig frukost. Pratade med mamma vilket jag gjorde mest hela dagen. Planerade en superrolig grej som pappa sen förstörde ÅHHH. Pappa asså. Sen på kvällen gick vi och åt gröt hos mormor, sen fikade vi. Har cheat:at så sjukt mycket i helgen så är rädd att all träning är förlorad. Ahh. Riktigt rädd är jag.
 
Imorgon ska jag baka nyttiga muffins och se om de blir bra, i sådana fall så ska jag använda dem som "proteinbars" eftersom jag inte har något proteinpulver men ändå måste få i mig något innan träningen som jag kan ha med och ligga i väskan hela dagen. Toppentoppen.
 
Har väl inte så mycket mer att säga er. Imorgon blir det en chilldag också, sen 45 minuters promenix på bandet. Blir galen av att bara sitta inne och inser att det är det som gör att jag äter också. Tråkighet, inget att göra. Både det och emotional eating har jag kommit på att jag gör. Icke bra! Det ska ändras säger jag bara, beach 2013 här kommer jag!
 
Bjuder på några bilder på min perfekta frukost, ser ni att jag skaffat copyright-märke nu? Det var på tiden. Ville inte ha ett stort och synligt som mitt förra så fick bli ett litet gulligt, knappt synligt, i hörnet. Perfect. Tänkte snacka med Saren, planera massa härlig träning och kolla på fitness-bilder på tumblr innan jag lägger mig i sängen för att slagga. Hare gött!
 
flatbröd med keso och skinka, äpplebitar med kanel och hallonte♥
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo