it's mondayyy

19:34
25/02 2013
? 0
Hej lovelies!
 
What's uuup? Monday today, ny vecka med skola. Ugh. Skola. Händer dock en hel del roligt den här veckan så är ändå inte SÅ depp! Har egentligen ett lass med läxor jag skulle behöva men fuck itttt. Har en NO-text som skulle vara inlämnat under lovet men vi fick två veckor till på oss ungefär. Jag skrev rubriken till den idag, och vi har jobbat med den i en vecka. Yes. Sen skulle vi lämna in en mindmap för typ en och en halv månad sedan, jag tappade bort min och gjorde aldrig om den. Sen har vi en SO-text vi också skulle lämnat in innan lovet men vi fick förlängning på den, och vi har 2/3 kvar. Hell yeah. Stressade till the limit eller vad?
 
Skitsamma orkar inte tjata om skolan nu. Skoldagen idag var helt OK, första lektionerna gick dock segt as hell. Följde med Saren hem och vi bakade (inte bra!!!!) sen chillade vi mest och försökte på oss träningsscheman och allt fan vi gjorde hahaha. Förstod inte ens hälften. Kom hem för typ en timma sedan och gjorde snabbmiddag, två grova mackor och yoghurt. Orkade inte på mig något mer komplicerat idag haha.
 
Imorgon händer en sjukt rolig sak som jag är äckligt taggad för, men det får ni inte höra om förrän imorgon! Hihihi. So exciteeeed!
 
Tänkte powerwalka 45 minuter eftersom jag egentligen skulle gjort det igår enligt min 5K-plan, oops, men ja det blir idag istället. Ska chilla en halvtimma till eftersom man ska vänta en timma efter man ätit, sen blir det det!
 
Puss på er sötisar, hörs sen.
 
såhär proppfylld blir garderoben efter ett lov då man gått upp, satt på sig träningskläder och sen bara haft pyjamas. hahaha!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo