low carb high fat

17:54
09/02 2013
? 0
Tja!
 
Mår myyycket bättre idag än igår om jag säger så! Trodde jag skulle gå i bitar för jag kände mig så sönderstressad när jag skulle sova men kikade Pamela klockan två på natten så hon kikade med mig ett tag och fick mig att må bättre assnabbt. Jäkla Stevey-historia hahahahaha!
 
Idag har jag och mamma chillat. Hihi. Vi har bestämt att köra på LCHF i en månad så jag har skrivit upp massa lappar och info, så har lärt mig massor om det idag. Man drar ner på alla typer av kolhydrater och socker sen kör man på sjukt mycket fett och protein. Älskar bacon och grädde men om jag ska vara helt ärlig så är jag nästan rädd för så mycket mejeriprodukter vi ska få i oss. Tänk om jag blir laktosintolerant för att jag äter för mycket? Haha.
 
Men sen om en månad får vi se. Mår vi bra av det fortsätter vi mår vi dåligt fortsätter vi inte. Ifall jag tycker om detta planerar jag på att köra tills sommaren aka när jag nått min drömvikt och drömkroppsutseende och är nöjd med allt därikring. Då kommer jag switcha till "healthy eating" istället och bara leva livet. Hell yes!
 
Vi ska se till att njuta som fan de här sista dagarna med kolhydrater så jag baka crossianter och sen ska vi äta pommes idag haha. Pommes frites i mitt hjärta!
 
Har inte så mycket mer att säga för tillfället men vi hörs. PUSS!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo