gårdagens shopping!

21:33
05/01 2013
? 0
Hade en skitbra dag igår med Sara och my friendos from estocolmo. Vi gick upp tidigt, tog bussen till resecentrum, köpte frukost på pressbyrån och sprang till bussen där vi fick skitbra platser. Åkte till Sthlm, kom dit, fick ett samtal från Fatima hon sa att hon hade försovit sig och shit så vi ba jahapp.. Började lalla runt i Sthlm men hittade ganska bra. Kom till Hollywood, urban outfitters, massa shit. Satte oss på donken, gick och mötte upp Maja, gick runt på stan, gick och mötte upp Fatima och hennes kompis, gick och shoppade massor. Maja stack, vi mötte upp Fatimas swaggäng typ, hängde med dem ett tag men sen gick vi runt själva i slutet. Fötterna dödade så vi köpte glass och satte oss ute i kylan, sen drog vi och panikköpte en rygga och stack sen till bussen. Perfect day.

Bilder på allt jag shoppade:

Linne, 129:- Ohio

Flanellskjorta, 2??:- Monki

Justin-armband och Justin-nyckelring, ??:- Punktshop

Justin-skal 100:- av en tant på Hötorget

Ryggsäck 199:- Stadium, stickad tröja 249:- (JAG VET FÖRSTÅR INTE HUR JAG KUNDE???), Bik bok

Snapback 299:-, Urban street

Fettnöjd över mina inköp måste jag säga! Eller aa allt utom den stickade tröjan, sjukt dyrt vafan!? Har på mig den nu idag och den är ruggigt snygg (jag vet är förvånad själv jag hatar stickade tröjor), men ändå 249 kronor? Srsly? Hade kunnat köpt en äkta chicaco bulls snapback på hollywood för samma pris.. JA DET VAR 40% PÅ DEN HUR FAN KUNDE JAG INTE KÖPA??? Pajas eller vad?

PS. Jag köpte den stickade för Fatima och hennes kompis sa att jag borde köpa den för att det tydligen är skitsnyggt med skjortan, så de övertalade mig. Hehe. Tycker som sagt den är jättesnygg men priset... Ouft. Inte min prisklass.

PUSS PÅ ER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo