liseberg 04/06-13

19:27
05/06 2013
? 0
Hello my dear friends!

Var på Liseberg igår med alla som under hela åttan stått i caféet ett x antal gånger, och det var så sjuuuukt kul! Har aldrig åkt någonting på Liseberg men gav mig fan på att åka lisebergsbanan, balder och kanonen och det gjorde jag! Ville även åka atmosfear (?) och uppskjutet eller vad fan den heter, men efter kanonen mådde jag verkligen inte bra. Trodde att jag skulle spy och grejer men inget kom så gick runt med ont i magen ända tills klockan var åtta (och vi skulle hem kvart i tio) så det sög.. Men innan dess hade jag sjukt kul, och hade kul även då fastän jag inte kunde åka någonting!

Personligen var lisebergsbanan sådär, mådde duktigt illa i den för det blir ett sånt tryck på magen i nerförsbackarna/svängarna men förutom det var den ju svinigt rolig! Balder får 100 av 10 seriöst roligaste karusellen i hela mitt liiiiiv! Var sjukt nervös för den men det gick ju skitbra, den mådde jag inte illa i någonting men vi åkte ju bara den en gång och jag satt mest och var lite chockad för "what happens next" typ hahaha. Man vet ju inte vad som väntar en liksom. Kanonen var skitrolig förutom att jag trodde att jag skulle spy över hela stället hahaha. Roligast var när man var upp-och-ner, värst var det när trycket i magen kom. Åkte Kållerado typ fem gånger och den var svinrolig som alltid!
 
Vi köpte massa lotter och lyckades vinna 3kg chips på andra lotten.. Hur lyckas man!? Haha. Så fick gå runt och släpa på det men det var verkligen inga problem. Jag gick runt med Vilma, Josefin, Sara och Emma i början sen efter Kållerado när alla nio (jag, Sara, Vilma, Emma, Josefin, Sebbe, Harald, Alex och Mattias) åkt gick några till gasten men jag, Vilma och Harald bestämde oss för att gå och köpa massa lotter istället. Mest för min feta chipspåse på ryggen, vi visste inte om vi kunde lämna av den nämligen.
 
Sen bar det hemåt vid tio och jag var sjukt nöjd med dagen ändå! Sov på bussen mot Alex sen låg Sara över hela mina ben hahaha. Fettskönt dock det var som att ligga i en pissmal säng. Bjussar på lite bilder från dagen, hare bra fina, fina läsare!


muppen (saren för er som inte ser det) och jag påväg till LISEBEEEERG jag och Emma var duktigt taggade asså hahaha


sötisJosefin låg såhär och sov hahaha pajas


balder tjohooo! ser ni hur chockad jag ser ut eller? fattar typ ingenting hahaha, saren e happy som vanligt!


storvinst


Harald vann 4kg choklad den jäveln.. Vilma vann 2kg m&m och en rosa ödla tror jag. sen vann Sara två små plopp och Emma en gris. ingen annan spelade


jag, bästis och Harald dela på en sockervadd. standard när man är på Liseberg ju!


vilmen, jag och Harald gick och åt på Burger king för vi hittade aldrig de andra. de kunde inte koden till vårat skåp och inga gick runt med mobilerna, utan de låg i skåpet, så ah.. vi såg inte varandra på säkert 2-3 timmar hahaha.


saren med mina tretton chipspåsar


jag och Alex arm påväg hem hahaha mysigaste kudden ever

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo