bake @ grandma's house

10:58
26/03 2013
? 0
Hello there!
 
Ligger just nu i mammas och pappas säng och surfar runt på Gymgrossisten. Tänkte beställa hem mig lite barer, har hittills lyckas lagt 7 stycken i varukorgen och det slutar nog på det. Fyra stycken Swebars, fortfarande tveksam vilka smaker jag ska välja men två är jag säker på: choklad och mintchoklad. Sen Goodlife's och det är från märket Starnutrition vilket jag älskar, så är lite happy om det hihi. Har lagt i smakerna Caramel coco och Mint temptation men får se om jag ändrar mig haha. Är så osäker vill bara beställa hem alla och prova! Sen tänkte jag också prova en Protein bar, smak choklad. Den ligger bara på 35g men ändå är proteinintaget fruktansvärt högt, så hoppas att den är lika bra som den verkar fastän storleken är så liten.
 
Haha proteinbarsbekymmer, kul att läsa om... Lovar att slänga upp recension på every single one of them när jag provat dem!
 
Klockan tolv, aka om en timma, ska jag hem till mormor för lite påskbak! Vi brukar baka ganska ofta men hon vet att jag älskar att baka och hon bakar ofta så det passar bra att baka till diverse högtider. Hihi. Ska bli jättekul faktiskt, men har ingen aning om vad vi ska baka. Får se när jag kommer dit!
 
Sen i eftermiddag bär det av till gymmet igen. Gymmade igår, körde crossramp och den "konstiga crosstrainern" som mer påminner om en crossramp. Körde även biceps, triceps, axlar och lite rygg. Kan säga er att mina armar är döda idag! Kan knappt sträcka ut dem rakt och axlarna är rena b*tchar asså hahaha. Tog med mig en riskaka och ett äpple för jag tänkte att nu ska jag fan i mig inte gå och bli sjuk igen, och idag vaknade jag upp frisk! Första gången jag gymmat och inte blivit sjuk dagen efter sedan sportlovet! Sjukt härligt. Det är därför jag ska beställa hem massa proteinbars också, ska börja käka sådana efter träningen. En ligger mellan 12-16kr så det är inte speciellt farligt för mig som tänkte träna 4-5 gånger i veckan.
 
Men iallafall, tillbaka till ämne hahaha! Ska köra kondition, troligtvis samma som igår men kanske ger mig på löpbandet.... Och ben! Fast bara med kroppsvikt, eftersom jag kör ganska mycket kondition så är det ganska säkert att jag kommer få tonade ben utav det, och om jag då kör styrka med en massa vikter också... Alltså då bäddar jag ju för att få stora ben. Jag vill ha tonade ben ja, men inte muskulösa.
 
Shit vad långt inlägget blev hahaha. Jag måste lära mig att börja hålla mig kort... Men nu måste jag återgå till barsen ifall jag ska hinna innan jag ska till mormor! Puss på er!
 
sant! för att klara av viktminskning krävs ett hell of a psyke måste jag säga er. det är därför det går åt helvete för mig hahaha...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo