jas10

20:51
31/03 2013
? 0
Hallå bröder!

Jag håller på att läsa ikapp alla JB-novellbloggar som jag läste förut och omgggg säger jag bara. Man blir ju bara ännu kärare i Justin, man får supermycket motivation och framför allt inspiration till att skriva och det är bara världens bästa tidsfördriv. Alltså jag har säkert spenderat 3-4 timmar idag med det. Skippade frukosten och låg kvar i sängen och läste klart istället. Bieb, en blogg jag haft väldigt mycket kontakt med sen starten, kände jag mig tvingad att läsa ikapp på grund av ägaren utav bloggen. Hon har hjälpt mig något otroligt och jag känner mig så äckligt taskig att jag bara struntat i hennes novell de senaste månaderna. Fy vad respektlöst av mig.
 
Oh well, sen har jag också skrivit massa på min egna novell under tiden. Lav it. Just nu är mitt huvud som ett svart hål. Jag mår inte bra i huvudet och jag vill bli av med det. Jag är trött på det, och jag tror att jag måste träna snart. Måste få ut lite endorfiner så jag blir glad igen för jag klarar inte av deppigheten och viljan att vilja trycka ner mig själv så jävla hårt hela tiden. Jag är trött på det, nåt så in i h-vete. Har inte tänkt på det förut, men träningen är verkligen en escape från verkligheten. En riktigt trevlig sådan.
 
Har inte mycket mer att säga tror jag, ska fortsätta skriva lite på min novell och sen ska jag gå och lägga mig så jag kan läsa ännu mer hihihi. Skulle egentligen tränat med min Nike-app och duschat idag men tror inte det blir så ändå. Woopz.
 
Puss på er då!

537293_638116112870284_999285734_n_large
my life


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo