dansuppvisning

19:26
30/11 2013
? 0
Hej där kära vänner!
 
Har haft en så SJUKT bra dag idag! Gick upp vid nio, åt frukost och mös runt medan jag fixade mig. Sen vid elva åkte jag och mamma till mega och köpte en slips och en jättefin blus (fattar inte själv hur jag kunnat hitta ett fint klädesplagg där? skäms nästan haha) men den kosta faktiskt 249:- så inget billigt skitplagg direkt. Ni får se den på julafton då jag ska ha den, om jag inte har den i skolan nån dag innan men det tror jag inte. Sen skjutsade hon mig till Izabelle där vi stressminkade oss och sen stack till bussen vid ett.
 
Sen kom vi till filadelfiakyrkan vid kvart i två och då fixade vi det sista sen satte vi oss med vår grupp, tränade igenom dansen några gånger och bara prata. Sen visade vi upp och det var så sjukt nervöst, jag gick in först av alla liksom! Sen gick jag och Izabelle och åt på la baguette sen drog vi tillbaka till kyrkan och mötte upp pappa och farmor sen gick vi tillbaka till vår älskade grupp och hängde innan vi visade upp en andra gång, sen hängde jag, Izabelle och två tjejer kvar tills det sluta. Då åkte jag hem och här är jag nu.
 
Så sjukt rolig dag alltså, vill nästan gråta. Vill vakna imorgon och återuppleva den, har en sån sjukt bra grupp med härliga tjejer och så gör vi det bästa jag vet, dansar, tillsammans. 500 personer x2 såg oss idag och det kändes så sjukt jävla bra. Älskar detta och vill göra detta i resten av mitt liv helt seriöst. Det är värt allt. Varenda dag det går dåligt så man vill hem och slå sönder något, varenda dag man måste plåga sig så man nästan vill gråta för att bli vigare och varenda dag när man vaknar med sån träningsvärk att man vill dö. Det är värt det.
 
Bjussar på en bild jag la upp på instagram. Har fler halvtaskiga mobilbilder men de får ni inte se hehe. Izabelles syster filmade hela dansrutinen så kanske dyker upp på bloggen senare i veckan.
 
Ha det bra mina hjärtan, puss!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo