my beauty inspirations - siena

13:14
26/11 2013
? 0
Hello there dolls!

Tänkte börja med en "serie" av inlägg där jag berättar om mina Beauty inspirations! Som ni vet var jag på en make up kurs precis innan skolan började och sen dess har jag blivit helt förälskad i make up och följer ju massvis utav duktiga tjejer på youtube, och då tänkte jag berätta lite om dem, varför jag gillar dem, visa mina fave videos av dem, osv. Lite roligare att läsa än vanliga inlägg om min dag! Dessutom kanske ni får inspiration och blir lika fast som jag hehe.

Ska börja med min absoluta fave: Siena!

Hennes kanal heter beautybysiena och hon har haft hennes kanal i över ett år så hon har skitmånga videos. Hon har drygt 350 000 följare och lägger upp videos på shopping hauls, make up tutorials, hair tutorials, q&a's och lite recept ibland. Jag gillar mest hennes nyare videos eftersom de är mer "aktuella" än de gamlare. Produkterna hon pratar om är aktuella nu liksom och finns i butik, som det andra kanske inte gör. Hennes personlighet är precis som vem som helst på tumblr vilket gör att i luuuv her even more. Mina fem favoritvideos av henne just nu är:

1. Hair Care Routine + Tips For Growing Your Hair ♥

Hon berättar om produkter hon använder till håret när hon duschar och lite allmänna tips till håret. Jag som har otroligt slitet och torrt hår uppskattade det här svinmycket och funderar redan på att köpa en sån där hårmask.
 
2. Morning Routine For School ☆
Hon visar vad hon gör a typical day innan skolan och i just love this vid hon är så sjukt gorgeous hon borde platta håret varje dag. VARFÖR KAN INTE JAG OCKSÅ SE UT SOM HENNE KSMFLSKDM

3. Makeup Collection & Organization!
Omg den här videon gav mig så sjukt mycket inspiration. Jag själv har ju ett sminkbord som jag inte riktigt använder som jag  borde, men jag ser knappt någonting och har inte sådär jättemycket smink (har försökt vänta med att köpa smink till efter jul då min önskelista mest består av smink) men efter jul kommer jag antagligen ha en jävla massa och då ni, då ska sminkbordet användas!

4. My Everyday Makeup Routine ♡

Tycker denna är himla bra då man får se hur hon gör "grundsmink" eller vad man ska säga, då jag anser everyday makeup vara grundsmink och festsmink vara mer "rejält" smink.

5. What's in My School Bag!? ✎

Det här är en video där hon visar vad hon har i sin skolväska och jag ÄLSKAR att se vad folk har i sina väskor osv. för det ger mig inspiration och jaaa. Har ju en ny väska också så kollar på ganska mycket sånt här.

That was about it, hoppas ni tyckte om inlägget och fick lite inspirati000n!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo