thoren business school

22:20
21/11 2013
? 0
Hallå där vänner!
 
Idag var en skitbra dag. Började med att vi fick tillbaka våra spanskprov. Var i två delar och var helt säker på att ena halvan av det ena och hela det andra skulle gått åt helvete och jag skulle få göra mitt första omprov, men gissa vad som hände? Jo, jag och de fem smartaste personerna i klassen hade klarat allt och fick gå ut och göra en dialog i ett grupprum medan resten av klassen fick ha genomgång på det. Liksom JAG? Som hade F-varning i både matte och biologi förra året? Helt sjukt hur jag förändrats i skolan, inte fått varken E eller D på jag vet inte hur länge.
 
Efter skolan åkte jag upp på mamma på stan och fikade lite på la baguette, köpte spotify och gick sen till thoren för att gå på öppet hus. En liten dröm jag haft i några år nu är att gå på gymnasiet där, för det verkar vara en så himla seriös och bra skola. Var där idag och oh my gooood. Är så himla glad att jag börjat satsa på skolan helhjärtat nu sista året för jag SKA komma in på den där skolan och jag SKA ta studenten från den där skolan. Verkar vara så himla bra förutom att det var himla små korridorer och man bara gick runt, runt och runt. Blev helsnurrig där efter ett tag. Såg massa snygga killar också holy shettt.
 
Men oj nu drar tiden iväg, ska bli bättre på bloggningen jag lovar. Har bara inte haft lust att sitta hela lördagen och planera massa inlägg till kommande vecka de senaste helgerna, men jag ska göra det nu. Promise.
 
Ska skicka in min krönika nu, hoppas den duger. Puss!


försökte göra chokladkola med Sara för exakt en vecka sen, gick såhär bra...
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo