don't you ever say i just walked away

20:34
04/10 2013
? 0
Hej bloggen!
 
Har haft en riktigt skitdag idag. Började med att vi hade långskrivning i engelskan som gick åt h-vete, hann inte skriva klart den eller läsa igenom den... Kommer få så sjukt många poängteringar jag vill inte ens veta. Blir svinförbannad bara jag tänker på det, huuuur kan jag vara så dålig? Och att jag skrev med ett sånt simpelt språk.. ÅHH FUCK OFF ENGELSKA!
 
Sen efter skolan drog jag upp på stan med Izabelle och det var höjdpunkten på min dag. Vi gick runt i butiker, tittade på massa smink, väskor, kläder osv och sen fikade vi. Jättemysigt! Så skönt att man har någon man kan snacka med i alla fall. Är så fruktansvärt trött på alla människor i min skola just nu, ni anar inte. Ifall jag fick hade jag lätt bytt skola, no doubt. Känns piss att vakna upp med ångest och gå till sängs med ångest för man vet att man måste till helvetet.
 
Men orkar inte snacka mer. Ska göra en spellista med ledsen musik medan jag tittar på ledsna bilder på weheartit. Kanske gör något med alla känslor och skriver en lång jävla text istället, inte här då alltså, vi får se. Hörs senare babes!

ja tack


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo