gymnasiet

12:53
08/10 2013
? 1
Hej där vänner!

Tänkte skriva ett litet inlägg om gymnasieval osv. Jag går ju i nian och håller för fullt på att välja vilket gymnasie jag ska gå. Är ganska förvirrad och vet inte riktigt vad jag ska ta då jag velat mellan ett flertal skolor och linjer hur länge som helst nu...
 
Är dock ganska inställt på att gå ekonomi på thorén, sen ha sam med inriktning dans på risbergska som andraval. Vill jättegärna gå sam med inriktning dans och om det inte hade varit för att risbergska ligger så fruktansvärt långt bort från där jag bor hade jag lätt gått där. Dock vill inte mamma att jag ska gå på den skolan pga dess rykte, eleverna osv.. Men vi får se. Ska gå på gymnasiemässan den 16/10 (japp, dagen jag kommer hem från Turkiet. Vi kommer åka direkt från flygplatsen till gymnasiemässan hahaha...), sen den 21/10 kommer både risbergska och thorén till min skola så då ska jag lyssna på dem, öppet hus på risbergska den 5 december, öppet hus på thorén nångång innan januari och sen elev för en dag på båda skolorna.
 
Så jag har ju en stund kvar att liksom vela. Kanske blir helt intresserad av en annan skola/linje efter gymnasiemässan, who knows. Hoppas i alla fall att det känns 100% bra dagen jag skickar in ansökan. Vill inte komma in på skolan, gå nån månad och sen inse att det inte alls är för mig. Liksom. Har ingen aning vad jag vill bli och det är väl mest anledningen till att jag vill gå ekonomi eller sam. Vet i alla fall att jag vill till USA och båda linjerna är ju ganska internationella i sig. Det löser sig i alla fall, det gör det alltid.
 
Mina närmsta vänner ska antagligen gå yrkeslinjer på helt andra skolor än mig så vi kommer splittras vad som än händer. Alltså kommer jag få stå på helt egna ben och det.. Det är nervöst. Jag vet inte om jag kommer klara det, men jag tänker gå vad jag vill göra oavsett vad. I slutändan kommer jag säkert få åtminstone en vän på skolan jag väljer, sen kan man alltid umgås med sina gamla vänner efteråt.
 
Förlåt för ett aslångt inlägg men ville i alla fall dela med er av vart mina tankar går åt 50% av min vakna tid. Japp, så mycket tänker jag på allt detta just nu.
 
 


Kommentarer
Postat av: Maja ♥

- Ja, det var det verkligen! Älskar sovmornar <3 Japp, ost och tomat har jag i toasten ;)

Jo, ganska men då hade mamma precis gått en kurs i det för hon gillar att pyssla så hon visade och hjälpte, hehe. Ja, jag gör oftast också det, mycket godare med massa godis på ju :D

Det var n fotokurs på kulturama som var jättebra, minns inte vad läraren hette men du kan ju kolla om du hittar något på en kulturskola nära dig ;)

Ja, värsta som finns, haha. Aha, okej, hoppas det blir bättre där då :) Är det dyrare eller är det ungefär samma? Vad har de för utbud?

2013-10-08 @ 19:56:55 / http://lillmajja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo