inget Turkiet

16:30
09/10 2013
? 1
Hej!

Skulle ju egentligen sitta på ett plan i Turkiet om en halvtimma men nu ligger jag hemma i soffan och väntar på att få gå och äta hos mormor istället. Helt sjukt men en sak hände och vi fick ställa in resan dagen innan vi skulle åka.

Vi pratar om att åka i vår istället och åka till Stockholm när den här grejen är "över" för mina föräldrar har lite dåligt samvete men det tycker jag absolut INTE att de behöver ha. Huvudsaken är att alla mår bra, familjen är nummer ett. Ingen jävla resa.

Ska fortsätta kolla på housewives nu, kanske hör av mig senare. Puss!

vanlig dag i skolan 


Kommentarer
Postat av: Maja ♥

Synd att det inte blev någon resa men det är ju bättre att alla mår bra :)

- Jaha, vad synd, men då blir det extra kul när hon överraskar va? Jag älskade att pyssla som liten men inte lika mycket nu längre, jag har inget tålamod, haha. Åh, nonstop låter väldigt gott att ha på! Ja, man vi ha lite att tugga ;)

Jaha, aa, då är det svårt att veta. Jaha, det låter ju lockande, hehe. Jag är inte helt nöjd med valet på friskis för jag gillar inte deras gympapass men då kanske jag ska kolla Active (eller vad det nu hette, haha) om det är något för mig ;) Tror att det finns ett i närheten där jag bor så det kanske kan vara något :D

2013-10-09 @ 19:21:33 / http://lillmajja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo