mina iphoneskal

12:01
11/10 2013
? 0
Hej vänner!
 
Tänkte dela med mig av alla mina mobilskal och berätta vart de kommer ifrån osv. Tänkte att det kunde vara lite kul med något personligt istället för bilder från we♥it!

1. Jack Daniels-skalet kommer från hindersmässan och det köpte jag för 80:- har jag för mig.. Det har blivit ganska repigt och i kanterna längst ut är det vitt istället för svart. Älskar trycket dock. Hade kanske hellre köpt något annat ifall jag vetat att det skulle bli så repigt innan men, gjort är gjort.
2. Örebro hockey-skalet kommer från Behrn arena hahaha. Köpte det under en match förra året, 100:- kostade det. Jag har bitit på det (måste alltid tugga på någonting, speciellt om jag håller i något) så lite av det svarta har blivit vitt... Det var matt svart innan och kvalitén är faktiskt riktigt bra, rekommenderar ifall ni vill stödja erat favorite hockeylag!
3. Rosa katten i mjuk plast (glömt vad materialet heter...) köpte jag på glitter för 80:- tror jag. Jag älskar den eftersom den kan stå upp, är allmänt gullig och att öronen liksom "står ut" från telefonen. Anledningen till att jag inte har den är för att eftersom den är mjuk så kan jag inte ha den i fickan då den liksom fastnar när jag försöker trycka ner den och om jag lyckas pressa ned den så är den helt hårig när jag fått upp den. Brukar ni inte ha mobilerna i bakfickorna kan jag dock rekommendera den till 100%!
4. Det vita Hello kitty-skalet är från teknikmagasinet och kostade 129:- har jag för mig. Kvalitén är helt ok men den har blivit ganska repig och sen har jag bitit på den så det kritvita har blivit lite mer gråvitt på vissa ställen. Tycker om designen jättemycket men ett minus är att näsan inte är gul som den borde och hennes kläder är vita, de brukar vara i färg. Annars är den jättefin verkligen.
5. Justin Bieber-skalet köpte jag på Hötorget för 100:-. Kvalitén är ganska kass och bilden är suddig, sen är inte bilden den finaste heller. Det var dock det finaste av de hon hade och jag ville ha ett Justinskal snabbt så jag köpte det. Ångrar det då det var så dyrt men ibland har jag på det och då älskar jag det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo