daaans

11:55
22/09 2013
? 0
Hallå där vänner!
 
Förlåt för dålig uppdatering men den kommer förbättras under veckan, det lovar jag! Sen sist har jag provat på ett nytt gym(vilket verkligen inte var som jag tänkte mig så det blir friskis i tre månader nu igen), ätit frozen yoghurt med nötter och färska jordgubbar(omg bästa som finns), sprungit, firat min storebror, bakat Örebro hockey-tårta, städat, flyttat möbler, hjälpt mamma med kalaset, haft 20-års kalas för min storebror och inte så mycket mer än så tror jag. Har varit ett par riktigt bra dagar helt enkelt!
 
Idag står ta igen alla blogilates-videos jag missat, dansa, springa(sista dagen på den här veckans löpschema, YES!), dricka massa grönt te och äta så nyttigt som möjligt. Cheatade nämligen rejält igår med godis, chips, vita kolhydrater x2 och massa annat liksom usch nej. Inte bra alls. Kommer inte gå ner något alls till Turkiet så jag kommer få svälta mig därnere så inte magen putar ut. Så jävla jobbigt åhhh måste kolla upp mat som inte gör en uppblåst så kommer jag få sitta och äta sånt skit därnere. Jag som trodde jag skulle kunna unna mig därnere men jag har inte kunnat hålla mig på helgerna så nu blir det att jag får vara dubbelt så strikt därnere. Ugh. Kanske lyckas gå ner något då i alla fall, skämt åsido.
 
Aja, nu ska jag tidsinställa ett par inlägg till er och sen blir det mat. Rester från igår med massvis av sallad! Can't wait.
 
Puss på er.
 
VARFÖR KAN INTE ALLA BARA SE UT SÅHÄR NATURLIGT?! får damp
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo