tgif

21:57
06/09 2013
? 0
Hello there darlings!
 
Har haft en toppenfredag. Vaknade upp imorse och mådde 95% bra vilket både var skönt och inte skönt. Stannade hemma från skolan igår och hade gärna gjort det idag också men nä.. Haha. Har precis kört klart 42 minuters pilates, och en kvart innan det var jag ute på en halvtimmas promme med Sara. Dricker just nu min passion/persika froosh som återhämtning, SÅ GOTT! Efter detta vankas duschen, sen någon timme (timmar...) med surfplattan för att titta på Beauty/fitness-videos på youtube. Så inspirerande!
 
Skolan idag gick bra, dagen gick relativt fort. Toppenfredag! Kollade film hela spanskan och den timman seriöst flög iväg trodde klockan var kvart över så var den halv. Riktigt skönt faktiskt. Har försökt få bort mina akrylnaglar hela eftermiddagen men de sitter verkligen som sten! Vet inte vad jag ska göra haha.
 
Cheatade idag men en stor slice hemgjord pizza, men hoppas att mina 72 minuters svettande fick bort någorlunda mycket av de kolhydraterna. Blir som sagt inga fler kolhydrater idag förutom från fruktsockret nu då så den sätter sig förhoppningsvis inte på min mage nu under natta. Känner hur jag börjar bli mindre, inte mycket då det bara gått nån vecka, men jag ser ändå förändring. Vid byxkanten börjar det plana ut sig och sen vid revbenen, där börjar det slimmas ner lite. Så sjukt kul med resultat! Har verkligen kört hårt nu denna veckan men det har bara känts 110% bra. Inte velat cheat:a en ända gång. Kul!
 
Ska inte tråka ut er mer med detta nu. Imorgon händer nog inget speciellt, ska bara kötta lite pilates. Blivit helt kär i det sen jag började med sweatember-schemat. Ni borde prova också! Kommer upp ett inlägg med mina favoriter hittills under nästa vecka.
 
Ha en bra fortsatt fredagkväll(natt?), puss!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo