the word hater starts with "ha" for a reason

20:34
13/09 2013
? 0
HALLÅ DÄR BABES!
 
Har precis kört sweatember och idag stod det cardio på schemat... Fyfan vad jag svettas, det ba rinner! Fast älskar hur bra det känns efteråt, då man vet att man är ett steg närmare sitt mål. Körde dock bara två av videosarna för jag har ingen tom vägg i mitt rum och jag och burpees går inte ihop. Får ta igen alla burpees jag missar nu när jag gått ner mer i vikt, nästan alla övningar är ett rent helvete nu när jag är så grymt överviktig mot vad jag var innan. Shit alltså! Bara squats (utan hopp!!!) jag fortfarande klarar av galant. Känner att benen börjar tona sig och det känns damn good. Längtar efter siffran på vågen på måndag.
 
Pappa kom hem med universums största kanelbullar idag som luktade ljuvligt med stort u. Tackade nej och även när pappa tjatade om att "en skadar ju inte" så stod jag ändå emot. Är så stolt över mig själv, men det är bara fyra veckor kvar nu. Tänker inte ge upp än! Åt dessutom vita kolhydrater till middag så fick mig ett "fredagstreat" ändå.
 
Skoldagen idag gick bra, Ingemar (vår syo) kom och berättade om gymnasievalet och gav oss en stor broschyr och nu bara vet jag att allt börjar. Känns inte bra alls och det känns som att dagen jag bestämmer mig för vad jag ska gå så kommer det inte kännas bra heller. Funderar på ekonomi, ifall man kan läsa engelska 6 också. Annars skiter jag i det, för jag VILL och SKA läsa engelska hela gymansiet. Det är liksom det bääästa jag vet, och jag ger rena fan i vad jag går bara jag får min engelska. Sen så vill jag ju iväg till USA i framtiden så då måste jag ju kunna det grundligt.
 
Ska inte gagga mer nu hahaha, känner att det blev väldigt personligt här. Inte kul för er som inte känner mig att läsa direkt!
 
Hörs imorgon babes, PUSS!


åh det här ska jag fixa nästa helg, vill verkligen se gossip girl från början till slut
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo