baka con mi abuela

15:54
16/04 2014
? 0
Hej där finisar!

Ni som följt mig länge vet ju hur kul jag tycker att det är att baka och idag gick jag över till min mormor för att göra just det. Vi gör det lite då och då, och den senaste tiden har det blivit väldigt ofta. Hon vet hur mycket jag älskar det och hon gör ju det själv och när vi bakar gör vi saker jag aldrig gjort, och jag lär mig massvis.

Som ni vet är jag mycket för kladdkakor och muffins, och när jag bakar med henne gör vi mer småkakor, sötebröd och som idag då bullar. Lärt mig svinmycket och ni kanske vet att efter att ha bakat i över 50 år så har man lärt sig en del. Underlättar för mig att lära mig de små knepen nu från grunden, har väl bakat bullar kanske en gång innan och nu vet jag exakt hur jag ska göra och liksom kan de där små grejerna som tar bullarna till en "helt annan dimension". Kom hem och provade en bulle då ringde mormor och frågade om jag smakat, och så pratade vi om hur bra de blev. Helt galet nöjda är vi båda två!

Lunchade även på lite gött husmanskost innan jag begav mig hemåt. Möttes då av en sönder dator och jag har panik men bestämt mig för att hålla mig lugn innan min fader kommer hem. (har typ 10000+ bilder på datorn och en hel del jag skulle kunna tjäna pengar på och en del som har ett sentimentalt värde för mig).

Bjussar på två bilder från dagen så hörs vi senare, puss!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo