oj...

14:38
05/04 2014
? 0
Nästan två månader sen sist! Shit! Vet inte ens själv varför jag inte bloggat, orkar bara aldrig sätta på min dator. Så grymt seg och jobbig och ugggggh. Men idag gjorde jag det!

Vad har hänt sen sist då? Jag vet inte ens själv haha har varit med kompisar, börjat dansa två dagar i veckan, gjort nationella prov, pluggat eftersom jag ligger efter i fan varenda ämne, fått 3/5 på twitter (REFOLLOW AV BEAU OMG), börjat planera klassresa lite smått, osv. Som sagt minns jag inte vad jag skrivit eller inte skrivit haha jag är dock fettsad över det faktum att jag missat att skriva om vad som händer för jag ser min blogg som en typ av dagbok och det skulle vara himla kul att kunna gå tillbaka och se vad som hänt senare i livet.. Men aja, life goes on.
 
Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Vaknade, höll på med telefonen, käka frulle, fikade i solen, kollade på massvis av hälsovideos på youtube, gjorde mat och nu sitter jag här igen. Skulle behöva skriva min novell som skulle varit inlämnad i februari men jag tror jag skjuter upp det någon timma till... Hehe.
 
Ha det så bra lovelies, här får ni en bild på hur jag ser ut right now. (tänkte lägga ut bild på min lunch men insåg att de senaste inläggena mest bestått av mat hehe)

(tagen igår kväll då)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo