stockholm!

20:40
16/04 2014
? 0
Hallå där gullisar!

Var ju i Stockholm i måndags med mi love och vi hade såååå kul! Vi gick upp klockan sex och fick verkligen stressa oss även fast bussen mot stan gick halv åtta. Vi åkte buss i två timmar och snackade och lyssna på musik, jättemys, sen kom vi upp till Stockholm och gick igenom alla butiker vi ville jättesnabbt typ salt, topshop, mango, zara, hollister, etc. så vi gick in i alla typ såhär sex gånger var för vi vägrade gå till alla standardbutiker som finns i Örebro haha. Sen lunchade vi på jensen och tog froyofika innan vi begav oss mot bussen hem vid sex-tiden. Fick sitta typ 10 säten ifrån varandra hela vägen hem med 20% batteri i mobilerna var, liiite segt måste jag säga men tiden gick ganska fort ändå. Riktigt mysig dag måste jag säga och den måste göras om snarast!!

Jag lyckades även shoppa upp alla 900kr jag hade med mig. Eller ja, 180 gick ju till bussen men still. Köpte en hollisterbodymist för 130kr, ett babylips (cherry me) för 40kr, två tröjor på salt för 100kr styck, en starbucksmugg för 110kr och 150kr presentkort till min lillebror. Sen maten och froyon (froyo så galet dyrt men så galet gott!!!). Verkligen värt det dock men nästa gång vill jag ha med mig ännu mer pengar hehehe. Tirre älskar att slösa.

Här kommer bilder på det jag köpte men bilder på kläderna får ni senare, har tagit några bilder på dem men roligare att lägga ut dem när jag har bildbrist.

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo