torn

14:23
12/04 2014
? 1
Hellooooo!

Just nu har jag en sjukt stor börda på min axel. Jag har ju som ni kanske vet bokat en språkresa till Malta i sommar, tre veckor. Nu är det så på senare tid att jag börjat fundera väldigt mycket... Alla mina äldre vänner säger att sommaren från nian till gymnasiet är bland den absolut roligaste och jag ska jobba de tre första veckorna, vara borta de tre mittersta och sen vara "ledig" de tre sista... Det känns inte bra alls.

Så jag mejlade STS, och de sa att absolut kan jag byta till två veckor bara det finns platser kvar. Men då får jag ont i magen av att tänk om jag ångrar mig när jag väl är där? Och jag får ju åka tre veckor borde jag inte passa på då? Tänk om jag ångrar mig senare i resten av mitt liv?

Men samtidigt är jag galet hemmakär. Klarade knappt av en vecka i somras utan att känna mig slightly depressed och nu ska jag åka helt själv också. Och jag kommer sakna ihjäl mig efter mina vänner, min säng, bekvämligheten som finns hemma.

Fast fatta sol, bad och snygga boys i tre veckor. Det hade varit galet soft alltså. Och alla jag snackar med som åkt på språkresa säger att två veckor för dem skulle vara på tok för lite och att de är såååå glada att de åkte tre veckor. De tyckte nästan att tre veckor var för lite liksom.

Och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Ska jag byta till två veckor måste jag göra det typ snarast. Är så himla torn kan inte sova vissa nätter för jag bara ligger och är orolig. Är nästan ledsen för att mina föräldrar sa ja till att åka på språkresa för den ångesten som den ger mig nu innan sommaren kommit igång.. Alltså ouft.

Vad tycker ni att jag ska göra? Har några av er som läser åkt på språkresa? Snälla kommentera för jag mår så himlans dåligt...

Удивительная деревня Попай на Мальте | "Secret worlds" 


Kommentarer
Postat av: LIFEOFMELI // Miss Universe Sweden Finalist ☆

Hej! Allt bra? =)

2014-04-12 @ 15:05:05 / http://scenbloggen.se/lifeofmeli

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo