14 juli 2014, dag 1

11:00
24/08 2014
? 0
Jag gick upp klockan fyra på morgon för att kunna åka iväg vid fem. Var i stort sett färdigpackad och sjukt taggad. Vi kom fram till Arlanda typ 7:20 och då irrade vi runt för vi hittade aldrig vart vi skulle samlas. Som tur var hade jag snackat med Stina innan så jag skrev till henne och då hittade vi det. Sen väntade vi bara i typ två timmar på att alla skulle komma och då checkade vi in bagage osv. Sen typ klockan tio eller något sa jag hejdå till mina föräldrar och taggade Malta helt galet.



Sen gick vi igenom säkerhetsgrejen och vi fick 15 minuter på oss vid taxfreen och jag hittade en helt underrrrbar neccessär på victoria's secret men den kostade 650 spänn... Så vi hade typ en minut kvar och jag kunde inte bestämma mig om jag skulle köpa den eller inte, om det var värt det liksom. Så ringde mamma och hon lät tveksam så jag ba äsch skitsamma nu går vi och samlas. Men under samlingen ringde mamma och ba köp den så jag stack ifrån samlingen för att köpa den vilket tog lite längre tid än vad jag tänkte så fick en utskällning. Way to start the language trip hahaha.



Men sen boardade vi och gick på första planet som skulle till Frankfurt. Satt bredvid Stina och det gick bra. Har aldrig åkt ett sånt plan innan dock jag är van med lite större och bättre säten, större plan, osv. men det är ju alltid kul att prova något nytt. De hade mycket godare flygplansmat än de "bättre" planen dock, hahaha. Andra planet från Frankfurt till Malta satt jag helt själv på och det var ju också något nytt, men riktigt najs att få prova det också. Liksom förr eller senare kommer jag ju flyga helt själv så kan ju vara nyttigt att ha provat på det.



Exakt klockan fem lämnade vi planet på Maltas flygplats för att hämta bagaget. Alla var supertaggade och nervösa, stämningen var så sjuk! Sen gick alla ungdomar som åkt från Arlanda på en buss och sen släppte de av de som skulle till värdfamilj och sen oss som skulle till Suncrest. Vi checkade in och fick reda på våra rumsindelningar, sen åt vi middag. Efter det hade vi infomöte och sen hängde jag med typ alla men sen skulle jag och Lennox ned och lämna hans nyckel och han tog hissen och jag tog trappen sen tappade vi bort varandra så jag gick upp till rummet och hängde med mina rumskompisar istället. Var helt jäkla slut ville typ sova vid sju först hahaha.

vårt schema

(ja det här inlägget var sjukt långt, men det är första inlägget. vissa inlägg kommer knappt ha text alls)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo