15 juli 2014, dag 2

21:30
24/08 2014
? 0
Började dagen med frukost, tror att alla vi blev besvikna faktiskt hahaha. Vi hade liksom föreställt oss värsta hotellfrukosten som den brukar vara med hög kvalité osv. men det var bara ett stort urval maltesisk frukost typ. Allting var riktigt sött och fy farao. Men vi överlevde.

Efter frukosten gick jag, Stina, Fredrika, Bella och Emelie till gymmet. Vi trodde gymmet skulle finnas på hotellet då det stod att suncrest skulle erbjuda ett gym men nej vi irrade runt i typ 30 minuter innan vi kom till ett annat hotell där gymmet skulle finnas. Vi gick in och kom till det minsta gym jag någonsin sett i hela mitt liv, och 50% av all utrustning var sönder. What a disappointment. Vi gymmade iallafall någon halvtimma sen gick vi tillbaka och duschade sen åkte vi till skolan för första gången, bussresan dit var så sjukt chill. Satt i en stor, fin buss bredvid Lennox så snackade med han, Amanada och My hela resan. Bussresorna gjorde typ hela språkresan jag skojar inte ens hahaha!När vi kom till skolan förstod vi inte mycket. När skulle vi börja, vart skulle vi? Vi gjorde iallafall ett prov på 100 frågor och jag fick 84 av 100 möjliga, så sjukt besviken på mig själv trodde att jag iallafall skulle få 90. Menmen bara att kämpa hårdare nästa gång. Efter skolan gick jag, My och Tea till Al dente för att käka så vi beställde och väntade på maten. Då kom Ludde, Lennox och Bella så vi flyttade till ett annat bord så alla fick plats. Sen kom Molly, Erika och Jessika så då fick vi flytta till ett ännu större bord, snacka om att servitören fick mycket att göra hahaha! Vi käkade iallafall och hade det mys, sen skulle vi alla mötas vid poolen. Jag bodde aslångt bort från alla andra så det var jättejobbigt när man skulle göra saker för vi kunde ju inte skriva till varandra heller, wifi fanns bara under frukost och middag.


Så när jag kom ned till poolen hittade jag inte dem och kändes så jäkla dumt när man gått runt där i typ fem minuter så jag ba la mig bredvid några finnar och solade istället. Sen gick jag upp och fixade mig för vi skulle på en sak som hette Club evening. Strandparty med en pool fick vi höra av våra ledare men när vi kom dit var det typ en dj, dansgolv på 5 kvadratmeter, massa bord och stolar, en kiosk, en pool och en fotbollsplan. What???? Så alla i min grupp tyckte att det var en riktigt dålig kväll. Efter det åkte jag bara hem och sov.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo