16 juli 2014, dag 3

17:15
27/08 2014
? 0
Började dagen med en sån där lagom söt och härlig frukost igen. Sen chillade jag och fixade mig tills vi skulle till skolan. Fick reda på att jag hamnade i level 3, den mest avancerade gruppen, och fick träffa min klass och lärare. Helt plötsligt fick vi reda på att vi skulle ta en klassbild och jag hade inte fixat mig eller nånting såg ut som skit.


Sen åkte vi till en strand som hette Paradise bay. Helt sinnessjukt hur fint det var med turkosblått vatten. Jag la mig med alla tjejer i gruppen förutom mina rumskompisar och tre andra tjejer för vi förstod inte vart de tagit vägen. Vi solade sen gick jag och Stina och tog ett dopp i det salta vattnet. Sen gick jag och tre andra tjejer (JAG MINNS INTE VILKA VAD HEMSK JAG ÄR) och tog varsin glass och då träffade vi på Lennox, Ludde, Bella och Emelie som redan satt däruppe och hade käkat. Vi chillade en stund sen skulle vi hemåt. Satt bredvid My i en minibuss hem och vi lyssnade på musik och bara hade det bra.


På kvällen skulle vi till nattklubben Numero uno för ett skumparty. Jag hade aldrig varit på skumparty innan så vi alla var lagom taggade! Det var helt sick man blev typ dränkt av allt skum och satte det i halsen. Sen blev man jätteglidig så det var jättelätt att ta sig förbi varandra, svinkul. Man ramlade, halkade, tryckte skum i varandras ansikten och sen mitt i allt skulle vi ta en gruppbild. Riktigt skoj!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo