i'm home

10:14
06/08 2014
? 0
HALLÅ DÄR ALLA FINA LÄSARE!
Är i Sverige nu, kom hem för tre dagar sedan. Maltaresan är utan tvekan det absolut bästa som hänt i mitt liv hittills, jag kan inte förklara hur kul jag har haft det... Känns helt fel att vara i Sverige, jag vill bara tillbaka. Saknar alla underbara människor jag lärt känna också, åhhh...

Tänkte iallafall berätta vad som hänt i Sverige de senaste dagarna innan jag sätter igång med alla milslånga Maltainlägg. I söndags när jag kom hem mötte jag upp pappa på flygplatsen, både han och jag hade tårar i ögonen hahaha så himla känsligt. Sen började vi fara hemåt och stannade i Enköping för att käka, donken... Friterat är inte min grej längre haha! Sen bar det av hemåt och när jag kom hem bara springer lilla Kasi mot mig och hoppar upp i min famn och gud, tårarna bara sprutade på mig. Älskade lilla Kas. Sen satte vi oss och pratade och gav dem en av deras presenter sen gick jag typ och la mig.

(ända bilden jag tog i Sverige från i söndags)

Sen i måndags tog jag det lugnt hela förmiddagen gav familjen de sista presenterna. Sen på eftermiddagen drog jag och mamma upp på stan och jag fixade mina ögonbryn och köpte ett par skor. Därefter kom min moster och mötte oss på Bells så vi satt där typ en halvtimma sen mötte vi upp min morbrors fru och gick till Bishop. Fick äntligen äta kött, som jag längtat!!! Sen drog vi till Satin och mötte upp min kusin, drack världens godaste drink. Älskar verkligen sura drinkar, mumma. Gick även till älskade mormor senare på kvällen och pratade lite. Saknat henne så!!!

på bishop, godaste mozzarellan jag ätit i hela mitt liv i den där salladen

på satin

nya skorna, så jäkla snygga. 349:- på dinsko

Och igår drog jag upp till frisören på förmiddagen och fixade mitt hår. Vi skulle mörka upp det lite så jag inte skulle se gul ut för det är ju inte speciellt fint, har även blekt sönder håret så fanns ju inte så mycket att göra. Är iallafall helt sjukt nöjd med resultatet och mitt hår är inte alls lika frissigt och äckligt längre, älskar verkligen denna frisören. Köpte världens bästa hårinpackning sen lunchade jag på la baguette, sallad oh god längtat efter grönsaker så in i bomben. Sen drog jag hem och chillade hela eftermiddagen och på kvällen lagade jag och pappa finmiddag - grillat och potatisgratäng.

taggad inför ny frissa

första gången någonsin jag lunchat själv haha, loner

 
är så jäkla nöjd helt sinnessjukt. ska bli mörkare och mörkare sen tror jag att jag ljusar upp det till sommaren. måste låta mitt hår vila och vårda sig nu, jag har behandlat det alldeles för dåligt, kvalitén är usel..

Idag har jag inte många planer, skulle träffat Pamela men verkar inte som det blir så. Ska nog till Dollarstore i Laxå istället. Najjan!

Hörs senare babes med Maltainlägg, puss!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo