min första vecka på gymnasiet

19:07
23/08 2014
? 0
I tisdags blev jag skjutsad in till stan av mamma för att sen samlas i thorens matsal. Lärarna presenterade sig och sen blev vi uppropade. Vi skulle sen följa med våra mentorer Pär och Linda upp till ett klassrum. De pratade om skolan, regler, vi fick träffa de andra två lärarna vi ska ha nu, etc. Vi fick massa papper och sen slutade vi vid elva, efter en timma.
 
I onsdags skulle vi vara i skolan till lunch. Vi fick schemat sen kom elevteamet och presenterade sig och vi körde en snabb och asskön lära känna-lek. Sen gick vi och åt lunch vid elva och sen slutade vi. Då gick jag och Elle och fikade/käkade på la baguette och pratade om allt. Planerade även att börja träna tillsammans då Elle ska köpa träningskort på samma gym som mig!

I torsdags var det dags för klasskampen, det var så sjukt kul. Alla ettor på skolan fick ett papper med 39 uppgifter att utföra, allt från att få en gamling att köra en chin-up till att dansa små grodorna runt likkistan. Fick oss många skratt kan jag säga er och en väldigt lyckad dag, vi lyckades göra alla 39! Åkte sen hem och bara chillade hela kvällen, lagade mat till familjen och såg på paradise hotel som jag missat.

Igår skulle vi i grupper ut på stan och intervjua folk från tre olika yrken sen slutade vi vid två. Riktigt skönt avslut på veckan och gutt att mest få chilla hela dagen och lära känna folk från klassen mer. Efter skolan åkte jag hem sen vid sex åkte jag, mamma och lillebrorsan och hämtade pappa som pluggat hela veckan.

Här kommer bildbomb från veckan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo