the past days

23:31
09/08 2014
? 0
060814

Som sagt åkte jag och familjen till dollarstore i Laxå och jag fick en del riktigt bra saker köpt. Bl.a. penna och rutigt block till skolan och färgbevarande schampo och balsam från garnier. Efter det lunchade jag och mamma på Subway, lika gott som alltid. Sen åkte vi och hälsade på farmor vilket var jättemysigt, har ju inte sett henne sen innan jag åkte. På eftermiddagen kom Joppes brorsa över så var vi hundvakt några timmar, så himla mysigt!! Fick äntligen träffa Yatzy som han heter ordentligt och vi kunde mysa en stund och även gå en promenad. Jag älskar hundar!



070814

Tog 11:32-bussen upp till stan och mötte upp min jobbarkompis Hamdullah. Vi lunchade först på kinamuren och holy shit vad gott det var har aldrig ätit deras buffé men rekommenderar den STORT! Därefter gick vi till Espresso house och köpte varsin Caramel latte (oh my god rekommenderar den också den var magisk) sen började vi jobba på våra affärsplaner som vi skulle skicka in för att få betalt för tre extra arbetsdagar.



När klockan slog fyra gick jag över från Espresso house till Satin där jag mötte upp la familia. Vi käkade och jag drack en drink, standard, sen pratade vi bara och hade det bra. Vid sextiden stack pappa och brorsan och inte långt efter kom Daniella och gjorde mig och mamma sällskap. Då gick vi över till Ivy och inte långt efter det kom Sao och hennes kusin. Vi drack drinkar, pratade och hade sååå kul! Fick även en ny vän, Saos kusin. Jätterolig kväll och har aldrig druckit så många drinkar i hela mitt liv, fem stycken lyckades jag få i mig haha!

 

080814

Sista dagen för att skicka in våran affärsplan för att få mer betalt på jobbet så jag satt med den där från 10 på morgon till 16 på eftermiddagen och då åkte jag och mamma och handla. När vi kom tillbaka lagade vi en riktig mysmiddag, grillade hamburgare. Sen kollade jag och mamma på TV tills nio då vi gick ut i skogen med Joppis, något vi gör nästan varje kväll nu. Efter det tog jag en dusch och mös lite i soffan innan jag gick och la mig!



090814

Gick upp vid åtta för att fixa mig, skulle ju stå i en kiosk idag med Julia i Brickebacken där mamma ställde ut Joppe. Vi stod från 10 till 17:30 och det var faktiskt jättekul. Fick mig en ny vän och lärde mig mer om att driva ett café som jag vill göra i framtiden, även om det var i en väldigt liten skala. Var faktiskt jättekul! Sen åkte vi hem då stack mamma, pappa och brorsan nästan på en gång för de skulle till några familjevänner. Jag har varit själv sen dess och har bara chillat, lagat mat, varit ute med Joppis och kollat på TV. Nu ligger jag och myser med min kärlek och ska gå och slagga så fort los parents kommer hem, är helt jäkla slut!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo