father daughter day

21:53
20/12 2014
? 0
Hej babes!
 
Kom hem för inte alltför länge sedan och ligger nu och myser i soffan framför hairy bikers på tvn. Ska snart gå och lägga mig och titta på lite videos men ville uppdatera först. 
 
Idag på morgon åkte jag och handla med mamma och mormor, sen på kvällen åkte jag och pappa och jobba i en kiosk och avslutade med middag på rosalis deli. Var jättemysigt men kvalitén på min mat var sådär. Ska helt klart ta chicken alfredo nästa gång, pappa åt det och det var supergott. Har varit med pappa hela kvällen som sagt och det var supermysigt, borde göras om oftare.
 
Imorgon blir det stan med mamma och pappa för att köpa julklappar och födelsedagspresenter till mamma (såklart ska hon med då haha) och på eftermiddagen ska jag hem till mormor och baka. Älskar att baka med mormor det är hon som fick mig att börja älska bakning och också hon som lärt mig allt jag kan. Vad skulle jag göra utan henne?
 
Lovar er skojig uppdatering imorgon, ett recept på en suuuupergod marmorerad (yes i said it) saffranskaka kommer även upp snart. Men vi hörs!! Puss.

food, pasta, and salad image
bild från weheartit




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo