therese lindgren

15:28
20/12 2014
? 0
Asså åhh måste verkligen tipsa er om världens bästa youtuber. När jag var i Stockholm med Maja så frågade jag henne om svenska beauty youtubers för båda vi kollar youtube asmycket, aa och då tipsa hon om Therese. Det här var alltså i slutet av oktober precis innan halloween så hon la mest ut halloweenvideos så jag ba nej det här var inget för mig, men alltså nu.. I LOVE THAT GIRL! Hon lägger ut precis sådana videos jag vill se på och asså åhh.

Tänkte visa er om mina fem favoritvideos från Therese, lovar att ni kommer bli fast:

1. Sigma Premium Kit & hur jag tvättar mina penslar/borstar

Och omg. OMG!! Den här videon gjorde mig galen i sigma-borstar. Vill ha det exakta kitet hon pratar om i videon, asså jag skämtar inte ens. Den kommer stå hööögst upp på min födelsedagsönskelista.

2. BUDGET-TUTORIAL: Sleek Makeup | www.smink.net
 
 För det första så älskar jag introt till den här videon, så himla personlig och rolig. Sen så blev jag galen i sleek efter det här och önskar mig massa ögonskuggspaletter och andra produkter från sleek efter detta.

3. NY SERIE: Therese testar | ÖGONSKUGGS-KLISTERMÄRKEN

Sen har hon nyligen börjat med en ny serie som heter Therese testar och ääälskar den! Hon provar massa konstiga skönhetsprodukter hon köpt på ebay. Tycker det är jätteroligt att titta på haha.
 
4. DIY Julklappstips: till någon man inte känner | godisflaskor & spagettikit
Sen nu i december har hon även en serie där hon gör DIY paket till olika personer typ föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar, etc. Tycker det är så himla inspirerande och kul, you have to see this!
 
5. VLOG | IKEA, mormor & Dr Phil

Älskar den här vloggen, tyckte den var jättebra, välgjord och intressant att titta på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo