fjärrutlösare

22:02
22/01 2014
? 0
Hallå där kära vänner!

Förlåt för att jag aldrig uppdaterar men jag går i skolan, tränar, träffar vänner, sover och har helt enkelt inte tid för bloggen. Ska såklart börja tidsinställa inlägg snart men det har varit fullt upp ganska ofta nu den senaste tiden. Träffar massa nytt folk, tränar regelbundet, osv. I love it.
 
Idag var jag på hindersmässan och åt munk och sockervadd, asså det är ju ett måste. Kanske ska dit imorgon igen bara för att köpa mig en munk, men jag måste träna då också hahaha. Måste också köpa födelsedagspresent till pappa för han fyller år på fredag.. Shiiit. Måste vara hemma då uh kommer gråta. Nej vad fjantig jag är hahaha.
 
Hade fördjupningsprov i matten idag hoppas det gick braaa, satt 80 minuter i sträck och hann ändå inte klart haha. Inte många som blev klara. Två uppgifter var det och det tog så lång tid, längre om man skulle hinna klart till och med. Crazy Kjell.
 
Använde också min fjärrutlösare för första gången idag och oh my god jag älskar den, var beredd på myyycket mer bilder i bloggen hädan efter.
 
Ska sova nu för är bajstrött men här kommer resultatet av today's photoshoot, puss!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo