Friskis&svettis pass - yoga

15:23
03/01 2014
? 0
Nu kommer mitt tredje inlägg i serien friskis&svettis pass. Den här gången tänkte jag ta upp yoga. Har varit på två yogapass nu, med två olika ledare båda gångerna. Kommer inte ihåg vad tjejen hette första gången jag gick men tjejen andra gången hette Susanne. Jag tyckte personligen att den första ledaren var bäst, men det beror helt på vad man vill ha ut av yogan.
 
Första gången jag gick var det mest fokus på att slappna av, låta all stress gå och mjuka upp muskler och leder. Den andra gången var det mest fokus på att göra få övningar och stanna i dem skitlänge. Jobbiga som fan var dem och hade träningsvärk dagen efter. Tror man måste vara lite mer van yogautövare för att kunna "njuta" utav yogan som den var på det andra passet. Tänker dock utgå från det första passet i den här texten då hon är en av dem som brukar ha passet, och den andra tjejen var bara inhoppare.
 
På sin hemsida skriver friskis såhär angående deras yogapass: Enkla, säkra och trygga övningar med andning, rörlighet, balans och styrka. Lugnt tempo med betoning på andning, meditation och avspänning. Det var mycket andning som det står. Det var sjukt harmoniskt och verkligen all stress släppte. Ett pass som verkligen är värt att gå på någon/några gånger i veckan om man har det stressigt i vardagen. Man fick verkligen koppla av och så blev det lätt träning på köpet. Kan dock säga att det inte är ett riktigt träningspass. Man blir ju inte svettig alls och det är inte speciellt mycket styrka heller, inte jobbig styrka i alla fall. Men som ni ser på beskrivningen så är det liksom inriktat på avkoppling, och det var det verkligen.
 
Yoga får av mig ☆☆☆☆ av 5. Min sammanfattning är att det passar de flesta åldrar. Kanske inte är jätteskönt fösta gången för en stel pensionär, men om man går regelbundet blir det bättre och bättre. Det är otroligt avkopplande och man får verkligen slappna av. All stress rinner ur kroppen och det är ett riktigt skönt pass, både mentalt och fysiskt. Man hängde också med väldigt bra då övningarna var väldigt basic.

tycker att den här videon visar väldigt bra vad man gjorde på passet, väldigt likt.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo