my 2013

20:21
01/01 2014
? 1
Hej där!

Ursäkta för mitt dåliga uppdaterande den senaste tiden men har inte suttit vid datorn utan bara njutit utav allting. Julafton, min födelsedag, nyårsafton och alla dagar in between. Idag tog jag mig dock i kragen då jag fått mycket klagomål ifrån både min mor och vänner, samt för att jag även fått kommentarer om att uppdatera. Jättekul att jag fått kommentarer under tiden jag inte bloggat, men det gör även ångesten över att man inte bloggat större haha.
 
Tänkte börja året med att lägga upp ett standardinlägg som verkligen alla gör, hur mitt år varit!

Gjorde du något 2013 som du aldrig gjort förr, något som kanske var oväntat?
Inget jag kan komma på faktiskt.. Eller, jag gick på min första konsert och åkte utanför Örebro på egen hand (med Sara då) för första gången. Låter fjantigt men det är sant haha.

Vilka länder besökte du? Det hände en väldigt tråkig sak inom familjen dagen innan vi skulle till Turkiet så det blev ingen resa detta år heller. Taggar dock språkresan till sommaren 2014 istället!

Vilka är dina bästa minnen från året? Oh gosh, det finns många. Lisebergsresan med cafégruppen, Stockholmresan med Sara i början av året, Åhus med min kusin och familj, Eskilstuna med Sara och min familj, att jag kollade in the janoskians mer och började avguda dem, alla mina follows, alla roliga sommardagar med Sara, Justinkonserten med min kusin, båda mina dansuppvisningar, ATT JAG BÖRJADE MED DANSEN IGEN.. Massvis. Massvis verkligen.
 

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2013?
 blev typ tusen stycken och jag har säkert 15-20 till...

De bästa nya människorna du träffade? Träffade ingen ny i år tror jag..

Vilka artister/band har du sett live i år? Justin Bieber

Några dåliga saker som hänt i år: Delar av hela året har varit piss. Skolan har blivit ett helvete, a struggle everyday. Turkietresan blev inställd. Har tröttnat på personer jag måste stå ut med i sex månader till.

Detta var året då... Jag insåg att den ända man kan lita på till 110% är sig själv och att det viktigaste i livet är inte att ha många ytliga vänner, snarare att ha några få man verkligen kan luta tillbaka sig till.

Största förändringen i din omgivning? Vet inte riktigt.

Bild på dig i början och slutet av året:
Januari 2013


Bild på dig i slutet utav året: December 2013

Bloggen fyller även ett år idag, grattis till den! Firar med att lägga upp två inlägg idag, stay tuned.
 


Kommentarer
Postat av: Emilaa

Bra låt smak lyssnade på låtarna du la ut. Kan du skicka tillbaks ett kommentar med braa låtar vore ass snällt. :D

Svar: åh tack så mycket! visst kan jag göra det, några låtar jag lyssnar på just nu är: we shine med alex saidac, the monster med Eminem och rihanna, as long as you love me remixes, fisk med ballan och mr. mike, Confident med Justin bieber, en sån karl med agnes, själen av en vän med ken ring och massa massa fler. hoppas du fick något tips iaf!:)
mstigeback.blogg.se

2014-02-14 @ 22:48:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo