my birthday gifts

16:52
04/01 2014
? 0
Och eftersom jag fyllde år nyligen (29 december, äntligen 15!) så tänkte jag visa vad jag fick då också hihi.
Ett kamerastativ, just what i wanteeed!

EN EPILATOR!!!! Gråter.

Glassmaskin omfg, fick den av mina bröder.

Lite smiink! Ett nude lipstick och en ögonbrynspenna. Ögonbrynspennan är aningen för mörk men ska använda den några gånger till och är jag fortfarande missnöjd ska mamma köpa en annan åt mig haha.

Jättelyxig duschkräm och man behöver bara en droppe så räcker det åt hela kroppen. Smells amazing också.

Spotify premium och 50 euro till min språkresa, ihhh!! Fick även ett kort om att vi ska åka och köpa en fjärrutlösare, de var nämligen slut när de tänkte köpa det. Är skitglad över det då jag vet att det kommer ta min fotografi to a whole new level. Har också fått 300:- och en chokladkaka av mormor.

TRÄNINGSKLÄDER! Orkade tyvärr inte redigera bilderna (aka klippa bort mitt osminkade ansikte...) från bilderna jag tog med kläderna på så de får ni en annan dag. Sara kanske kan ta bild på mig på gymmet nångång när det inte är så mycket folk där haha. Fick ett par träningstights, en t-shirt och ett linne med snygg rygg som alla matchar!

That's it guys. Är skitnöjd med både julklapparna och födelsedagspresenterna, fick i stort sett ALLT jag ville ha. Helsjukt alltså. Ska även få av resten av släkten men ska inte ha riktigt kalas förrän idag, så ni får väl höra imorgon vad jag fick.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo