de senaste dagarna

21:33
19/06 2014
? 0
Tja bloggen!

Mitt sommarjobb har dragit igång och har varit heeelt slut efter varje jobbdag, därav den dåliga uppdateringen. Mitt sommarjobb är helt jävla fantastiskt. Får lära mig saker jag tycker är jätteintressanta och möjligtvis vill hålla på med i framtiden med massa härliga människor. Har en svinbra handledare som är asskön och låter oss sluta tidigt varje dag. Är så himla nöjd, kan inte fatta att jag inte ville ha detta innan! Tänkte göra ett riktigt långt inlägg där jag berättar vad som hände i måndags, tisdags, onsdags och idag!

Måndag

Fick skjuts av min pappa till universitet helt ovetandes om vad som komma skulle. Sen ser jag Elle som gått i min parallelklass på Lillån och båda blev så jäkla lättade. Sen fick vi reda på att vi kommer vara på universitetet de första tre dagarna pga. att de har något entreprenörskapsevent som heter emax. Vi ska få vara med på några av deras föreläsningar osv. Vi väntade mest hela förmiddagen och var på invigningen av emax och på en jättebra föreläsning om teambuilding. På eftermiddagen gjorde vi mest lära känna-varandra lekar eftersom vi är 27 stycken precis som i en skolklass och sen slutade vi vid 3 typ. Tog bussen till stan med Elle och träffade sen Pamela och Izabelle, riktigt mys en dejt med mina favoriter!!
mys på morgon♥

föreläsningen hölls av Mia Carlén
åt matlåda för första gången i mitt liv haha
mysmiddag och smaskig frukt som firande utav den lyckade dagen!
fattar inte varför hunddjävulen bajsar på asfalt och inte i gräs?????

Tisdag

Fick skjuts även denna dag och på morgon var vi i klassrummet och gjorde någon uppgift sen var det föreläsning av Mats Viberg (?) tror jag. Minns inte ens hans namn, föreläsningen handlade om tillväxtföretag  den var skitdålig och ointressant och vi alla satt typ och sov. Den var tråkig då det han pratade om inte intresserar mig för fem öre. Sen gjorde vi en affärsplan i grupper och våran fuckade ur totalt och var badplats med 20 apor i centrala Örebro med exotiskt tema... Och nu ska vi arbeta med den hela tiden hahaha orkar inte leva.
mys igen med hjärtat, bästa sättet att börja dagen på!
brakfrulle för att orka med a busy day
Mats (?)
till affärsidélektionen
Mohammed ringde kolmården för priset på apor och Gustavsvik för att få reda på totala kostnaden om man vill köpa Gustavsvik... våran grupp alltså! haha
mamma skulle in till stan och följde henne till bussen with el bebe
svingo tonfiskmiddag
$elfie

Onsdag

Fick skjuts av mamma, sista dagen på universitetet. Lite sad var det men ändå skönt att hamna helt centralt sen. Vi började dagen med en ganska rolig uppgift. Vi skulle i grupper gå ut i en halvtimma och komma på nya idéer om vad universitetet saknar och vad man skulle kunna bygga/fixa där. Sen skulle vi skriva om våra drömjobb och därefter gick vi på världens bästa föreläsning med Julia Rosqvist som handlade om retorik. Sjukt jävla bra! Älskar den bruden nu. Sen på eftermiddagen hade vi en sjukt rolig genomgång om alla steg man måste göra innan man startar ett eget företag i två timmar och sen gick vi på en "talkshow" som emax höll i med fyra unga entreprenörer. Ganska intressant faktiskt!
världens coolaste och bästaste Julia!
tokstolle

Torsdag (idag)

Började dagen med att nästan komma försent pga min buss... Den kommer till stan exakt klockan nio och jag börjar nio. Då skulle vi göra massa övningar om marknadsföring i affärsidégrupperna. Sen hade vi lunch då åt vi sen stack jag och Elle upp på stan. Hon lämnade tillbaka en bh och jag köpte världens finaste kjol som jag suktat efter i flera veckor men som varit slut i min storlek! Sen hade vi en uppgift som affärsidégrupperna skulle göra på stan och då lärde vi i gruppen känna varandra lite bättre sen slutade vi efter det klockan tjugo i två. Hur skönt!? Följde då med Elle till stadsbiblioteket och jag skaffade även ett lånekort som jag velat ha typ två år nu.
näringsrik frulle
den obligatoriska jagharingetattgöraochtvåminutertillsjagskagåtillbussensåjagtarenselfie-selfie!
smakade äntligen loka crush citron som var riktigt smaskig!
mys♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo