farmor & gymnasieantagning

20:28
30/06 2014
? 0
Hallå där kära vänner och väninnor!

Idag har jag inte gjort mycket, men har ändå fått en del gjort! Började dagen med mumsig frulle, spenatomelett. Sen drog jag iväg till Malmbergs med pappa och beställde en vattenkokare, sen åkte vi till mammas jobb så en av hennes brukare fick träffa Joppe, sen åkte vi till banken och fixade ett ärende och till sist åkte vi till min kära farmor och träffade henne och hennes amerikanska syster en sista gång innan hon far iväg till USA igen. Jättetrevligt faktiskt!

Sen kom jag hem och kollade youtubevideos hela eftermiddagen sen käkade jag middag och drog en liten promenix med mamma och Joppe. Var ganska skönt faktiskt la mig i kompisgungan uppe vid min gamla skola en sväng medan Joppe grävde hål i sanden. Jo just det skulle färga mammas hår också men var så dålig att hon fick ta över hahaha, jag får ju inte göra något ordentligt innan hon börjar skälla!!!

Det var iallafall min dag och jo just det fick reda på att jag kom in på gymnasiet idag, så glad!!! Visste typ redan det eftersom jag kom in preliminärt men nu fick jag ju reda på när jag börjar, när jag ska vara där, osv. Börjar den 19/8 klockan 10:00. Så nervös!!!

Men nu tänkte jag fortsätta kolla youtubevideos, nörd som jag är hahaha.

Ha det finisar!

tack gode gud!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo