my summer

22:25
14/06 2014
? 0
Hallå där finisar!

Min sommar satte igång för två dagar sen och jag tänkte berätta vad jag har för planer i sommar. På måndag börjar jag "jobba", vad jag vet så ska jag plugga entreprenörskap och få betalt för det. Ganska najs då jag funderar mycket på att bli egenföretagare när jag blir äldre. Då jobbar jag vecka 25 och 26. Vecka 27 och 28 har jag inga som helst planer så planerar att umgås mycket med mina vänner, sola och bada. Om vädret tillåter förstås.

Sen måndag vecka 29 bär det av mot Malta då jag ska på språkresa i tre veckor, så jag kommer hem söndag vecka 31. Dagen efter jag kommit hem från Malta, vecka 32, åker jag till min sommarstuga nere i Skåne. Sen åker jag hem till Örebro söndag vecka 32. Vecka 33 ska jag fortsätta jobba eller plugga eller vad jag nu ska göra i tre dagar, mån-ons sen resten av den veckan ska jag bara ta det lugnt vilket jag också tänker göra den sista sommarlovsveckan.
 
Sen sätter skolan igång vecka 35 och då ska jag börja helt ensam på samhällsprogrammet på thoren business school. Väldigt nervös men även taggad! Tror min sommar kommer göra mig sjukt redo. Jag ska ju plugga sex av mina tio sommarlovsveckor så då taggar jag ju rejält haha. Sen kommer min språkresa förhoppningsvis göra mig mer öppen, framåt och självständig så jag faktiskt klarar av att börja skolan helt ensam och inte bli någon blygis utan vänner.
 
Vad ska ni göra i sommar då? Har ni det lika planerat och fullspäckat som mig eller tar ni det som det kommer?

Untitled
collage från we♥itKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo