mysdag trots omständigheterna

18:36
14/05 2014
? 1
Hallå kära vänner!

Varit hemma från skolan idag då jag inte vågade äta min banan efter träningen igår (min lillebror har varit magsjuk så var rädd att jag skulle spy i bussen av någon anledning) vilket resulterade i att jag vaknade upp med världens svullnaste hals! Gjorde mig iordning och tänkte dra till skolan men mamma sa åt mig att det kanske var en bra idé att stanna hemma, och med tanke på att jag inte skulle missa speciellt mycket och att jag ligger väldigt efter så instämde jag.

Har precis gjort klart den fetaste SO-inlämningen jag haft sån ångest över (deadline över en månad sen) och fixat så mycket på min träningsdagbok som jag kan hittills och det känns skitbra. Brukar bara skjuta upp mitt plugg för att jag inte orkar men nu är det äntligen färdigt. Så nöjd! Nu tänkte jag bara ladda upp med massa historievideos inför nationella proven imorgon och på fredag. På fredag klockan elva kan jag alltså säga att jag är färdig med alla nationella prov i nian, HALLELULJAH!

Har ändå haft en mysig dag överlag med massa mys med vovven och gottigt att äta. Är så taggad på grillat ikväll och massvis av grönt te så jag förhoppningsvis kan spinna imorgon även om jag inte tror att jag kan det.... Livet suuuug.

Ha det bra hjärtisar! Puss.

 


Kommentarer
Postat av: Catrine

vilken mysig bild:)

2014-05-14 @ 18:57:32 / http://catrinelouise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo