nervöst, roligt, spännande

19:34
02/05 2014
? 1
Hallå där kära vänner!

Uppdateringen här har varit låg och min dator är ännu inte lagad, suck... Ska dock bli bättre! Idag har jag suttit mesta delen utav dagen och installerat massa sims, men har även hunnit med att baka chokladbollar! Såå gott. Måste dock börja rensa upp kosten då jag och Sara börjat gymma på ordentligt nu.

I söndags, när jag fick träningskortet, körde vi ett hårt benpass och senare 30 min powerwalk efter det. I tisdags blev det 55 min spinning med Micke eller vad han nu hette, det var iallafall jätteskoj. Sen igår körde vi cirkelträning som gick på en timma och en kvart typ? Sen powerwalkade vi en halvtimma. Imorgon och på söndag blir det träning igen och tänkte köra igång med löpningen nästa vecka igen. Sååå taggad på att kunna springa 5m på 25 minuter i sommar, nu kör vi!

Förlåt för det blev ett träningsinlägg men jag är så peppad nu när jag kommit igång igen. Kommentera om ni vill ha mer träningsinlägg, kanske se hur vi lagt upp våran träning, få tips på fler övningar, osv.

Igår kväll "påbörjade" vi i familjen en process eller vad man ska säga. Är sååå nervös. Det ska bli så kul om det nu blir av och även väldigt spännande. Blir det av så får ni ett inlägg i veckan annars så rinner det ut i sanden. Men jag kommer vara världens lyckligaste tjej om det blir av. Nu ska jag dock fortsätta med mitt sims.

Hörs later, puss!

jag i första terminen av sjuan, har man förändrats på tre år eller!? haha.


Kommentarer
Postat av: Anonym

5m på 25 min klarar väl de flesta.... =)

2014-05-05 @ 12:08:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo