26 juli 2014, dag 13

17:23
02/11 2014
? 0
Första helgen då vi fick gå upp när vi ville, jag som var morgonpigg vaknade typ 8 så då gick jag ned och åt frukost själv. Satt med de andra tjejerna från min grupp och höll på med wifi i säkert 2 timmar innan jag gick upp igen och då var mina rumskompisar vakna, fast de hade inte gått upp haha. Men vi knallade i alla fall iväg till apoteket när de vaknat för jag behövde ögondroppar och sårtvätt och tror Maja skulle ha någon medicin också. Sen gick vi till ett supermarket och då köpte de frukost och jag köpte en bar och tidning. Vi köpte även vykort! Efter det begav vi oss hemåt och gick upp i våra rum. Vi satt i våra sängar och skrev, pratade och hade det mys.

kolla på hur tjock osten är...

massa sand och skit satt fast i såret som jag inte fick bort..


Senare på eftermiddagen bestämde vi oss för att gå tillbaka till lilla "stan" bakom hotellet för att utforska lite mer. Vi gick till apoteket först för de hade massa smink och hudvårdsgrejer osv. som vi inte ville titta på när vi var där innan eftersom vi gick dit med våran ledare. Jag köpte typ en halv hudvårdsserie från märket Simple, 100% naturliga ingredienser osv. Vi köpte även lite presenter. Sen gick vi till en kinarestaurang och åt trerätters. Jag åt typ the nastiest shit jag ätit i hela mitt liv, knallrött var det usch hahaha. Men förrätten var bland det godaste jag ätit i kinamatsväg, minns ej vad det hette dock.. Kostade bara 9 euro för tre rätter, det var väldigt bra tyckte vi.

fina Maja och Elsa

Sen gick vi hem, duschade och fixade oss, åt middag och drog till Numero uno. Den här kvällen var ganska rolig. Älskar när sommartider, follow the leader och sommarens alla hits kom på för då var det helt klart som roligast. Alla skreksjung och dansade och bara åhhh. Så underbart. Efter det åkte vi hem, köpte godis ur automaten som fanns på våran våning, spelade kort och snackade framåt halv två-tiden då vi somnade.
 
i bussen påväg mot parteeey!! asså mina ögonbryn hahaha hur fan kunde jag gå runt sådär
 
wifi på kvällen som vanligt haha!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo