28 juli 2014, dag 15

21:51
21/11 2014
? 0
Den här dagen var det måndag och måndag innebar skola igen. Och den här veckan var det tidig skola som gällde... Men som tur var åkte vi till underbara Comino igen efter skolan. Vi fick åka värsta läskiga båten, utan ledare också, dit bort. Tog hur lång tid som helst och vi blev DYNGSURA. Men efter många om och men kom vi fram till Comino men det var inte på samma ställe som igår utan på andra sidan, och det fanns ingen skugga alls.


ootdJag tog heller inte med mig tröjor eller solskydd eller nånting för jag trodde det var självklart att det skulle finnas skugga, för det fanns till och med skugga på Peter's pool där de varnade att det inte fanns skugga men här hade de inte varnat. Blev sjukt arg så jag och Julia gick och satte oss i skuggan hela dagen efter att hon badat ett tag, för hon blev bränd av en manet. Sen kom Ludwig, Emelie, Stina, Elsa och Maja så vi blev en del där i skuggan till slut.

vattnet var ännu finare på den här sidan av Comino, helt sjukt!!

Olyckligtvis hamnade vi i samma skabbåt på vägen hem och jag var helt säker på att jag skulle dö. Satt typ och var gråtfärdig i båten, jag hade knappt åkt båt innan Malta liksom. Maja skrattade åt mig och de andra låg och sov och jag ba herregud, vill inte dö på en båt i Malta. Men vi överlevde. Så vi åkte minibuss tillbaka till hotellet och då duschade vi och fixade oss ordentligt för det var farewellparty (även fast det var en hel vecka kvar) som vi hört så sjukt mycket bra om så vi var jättetaggade!

försökte ta kanske 200 bilder med Ludde på hela resan och han vägrade, men han kunde ta bilder på oss på hans mobil?? jävla pajas!!

Men vi kommer till en annan lokal vi aldrig varit i och det var bara fransmän från ett annat språkresebolag där som gick runt och rökte även fast deras ledare var där, vad vi förstod så fick de röka eftersom deras ledare också gjorde det?? Och dj:n pratade bara franska fastän dj:n allllltid pratade engelska på våra partyn, och alla fransmän fick gå upp och uppträda och vi alla hade ju förberett oss för vårat uppträdande men vi fick aldrig gå upp. Då frågade vi dj:n varför och då sa han att vi inte skulle det??? Våran ledare var inte med då heller så vi gick ut och satte oss på golvet och höll på med mobilerna tills vi skulle hem, riktigt jävla segt. Alla var besvikna i minibussarna påväg hem. Så vi åt massa nutella och chips när vi kom hem och sen däckade vi.
alla tjejer i gruppen<3
jävla fransmän...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo