29 juli 2014, dag 16

11:10
23/11 2014
? 0
Det här var lätt en av de bästa dagarna på hela resan!! Men eftersom vi skulle börja gå upp tidigt för skolan nu den sista veckan så var det inte jättebra fokusering direkt. Jag, My och Amanda jobbade tillsammans för vi gjorde grupparbete och Amanada somnade på en dator och vaknade när vi slutade, då kanske ni förstår hur trötta vi var hahaha. Tangentavtryck i hela ansiktet.

 

Efter skolan skulle vi till Paradise bay och påväg dit flög det in ett kryp i våran minibuss precis vid vårat fönster som bet Maja och vi skrek och ba OMFG ETT KRYP AHHHH och den flög vid mig och Maja för Maja satt vid fönstret, sen jag och sen Julia så Maja klättrade på mig och jag på Julia så chauffören fick stanna och döda den. Det äckligaste kryp jag sett i hela mitt liv, helt enormt också!!

 Men när vi väl kom till Paradise bay gick jag, Maja, Julia, Elsa, Lennox och Ludwig till restaurangen i skuggan för jag var helt sönderbränd så jag ville inte ligga i solen. Vi käkade, de andra badade, Lennox rullade cigg med några 45-åriga britter och så skulle Ludwig lämna tillbaka Lennox mat för den var kall. Dock när han gick fram till kassan och sa att den var kall sa de att maten skulle vara kall, då sa han att det var rått! Sån jävla pajas hahaha.

godaste glassen EVER men den finns inte i Sverige..

Sen åkte vi hem och vi alla var jättetaggade för vi trodde vi skulle ha en ledig kväll, men då fick vi reda på att vi skulle ha treasure hunt. Jag var lagom tjurig och hamnade i en sisådär grupp men sen började vi köra och prata med några 22-åriga svenska killar som hjälpte oss med alla uppgifter. Vi tjejer böt om mitt i en bar mellan två glasdörrar och asså hahaha sån galet kul kväll. Vi vann också!! Första gången jag någonsin vann något, men vi kämpade verkligen till oss vinsten!

så jävla god mat den här kvällen
ut-och-in-vända kläder
vinsten! kakor och Malta-tygpåsar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo