dreams

11:47
24/11 2014
? 0
Alla har vi väl drömmar, framtidsplaner. Om vi fick drömma fritt så har väl alla ett visst drömyrke eller en viss drömutbildning. Tänkte rada upp hur jag skulle vilja att min framtid skulle se ut om jag fick bestämma IDAG. Lovar att om ett år är det här helt ändrat, men jag älskar att drömma och prata om drömmar så tar upp det ändå.

1. Resa

Direkt efter studenten skulle jag vilja dra ihop ett tjejgäng och dra ut och resa, MINST tre veckor. Skulle antingen vilja göra nån roadtrip i Medelhavet, köra några exotiska öar eller åka runt i Australien och Nya Zeeland. Det ska vara sol, sol och sol med turkost vatten, festande och massvis av saker att hitta på.

2. Göra lumpen/GMU:n

Min pappa var i Bosnien för FN 1994 och nästa år drar min brorsa till Mali för FN. Jag vill inte tjänstgöra i ett annat land, men jag vill helt klart göra den grundläggande utbildningen. Inte bara för att det går i släkten och mina förebilder (pappa och storebror) gjort det, men också för att inte många tjejer gör det, det är suveränt att ha med i CV:t och för att folk inte tror att jag klarar det. Vill bevisa för alla att kan man så vill man.

3. Gå nagelteknologsutbildning i Los angeles

Efter GMU:n skulle jag vilja flytta till Los angeles i 4 månader och gå en utbildning för att bli licenserad nagelteknolog på Palace Beauty college. Alltså att jag får lagligt tillstånd att förlänga folks naglar, etc. En dröm sen flera år tillbaka.

4. Resa världen runt, jobba och ha kul

Skulle vilja resa någonstans, hyra en lägenhet, ta ett litet jobb, träffa nya vänner, knyta kontakter och sen flytta till ett annat land för att göra samma sak om och om igen. Jag är verkligen galen i att resa och skulle vara så jäkla kul att inte ha några planer alls utan bara se vart tiden leder en. Skulle också kunna tänka mig att klämma in lite volontärarbete med djur under denna tiden.

5. Flytta till Sverige och gå en ordentlig utbildning på universitet

Tillbaka till gamla, gråa Sverige. Man måste ju ändå sakna hem efter att ha varit borta så länge. Eller så kanske man blir kär i någon utomlands och blir kvar där, det vet man ju aldrig. Men jag vill i alla fall gå en riktig utbildning hemma i Sverige, och just nu är jag ganska inställd på en treårig kock- eller konditorutbildning. Vill ju bli entreprenör och göra massa saker. Öppna restaurang, café, salong, etc. så då gäller det ju att vara utbildad inom sitt ämne.

6. Settle down

Slutligen skulle jag vilja hitta mig en man som vill vara med mig livet ut, sen förlova mig med honom, gifta mig med honom och kanske föda hans ungar. Är osäker på om jag vill gifta mig och skaffa barn ännu då vårat samhälle förstört hela grejen med giftermål, och vill inte gifta mig om jag inte vet att vi håller livet ut. Vad är meningen då liksom? Och tänker inte skaffa barn och sen göra slut med pappan, aldrig i livet. Så är väldigt osäker, men om det går som jag vill så vill jag gifta mig och ha barn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo