Fit me foundation

17:31
15/11 2014
? 0
Hej bloggen!

Provade min nya foundation Fit me från Maybelline nr 110 idag. Jag har aldrig använt flytande Foundation innan. Har alltid haft bra hy så jag inte behövt någon men sen i höstas började jag bli helt rödflammig och få massa finnar så jag började med Bare minerals. Inser dock att det inte funkar. Jag har inte tid att sitta och göra 8-10 lager varje morgon, dessutom så skulle de ta slut alldeles för fort, så tänkte börja köra med flytande nu.

Formulan i sig var väl helt okej. Har ingen vidare bra foundationborste för tillfället, men tyckte att den blev en aning kakig i pannan. Annars var den jättebra. Täckte sjukt bra. Hatar dock att min mascara färgar av sig under ögonen, men beror det på foundationen eller min mascara? Help please haha. Färgen passade perfekt till min hy. Jag köpte den på Kicks för 116:- och fick suveränt bemötande. Hon provade färgerna på min hy tills vi hittade den som passade bäst. Rekommenderar att köpa den därifrån!

Så skulle nog ge den här foundationen 3.5/5. Kan inte säga hur den är för alla hudtyper men för just min så blev den såhär.

makeup, Foundation, and cosmetics image
bild från weheartit
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo