you can make something of your life. it just depends on your drive.

10:25
06/11 2014
? 0
Hallå där bloggeeen!

Sitter just nu helt ensam på skolan och väntar på att folk från klassen ska börja komma. Börjar 10:35 och jag kom hit för typ tio minuter sedan. Nu snöar det även, så snön kommer tidigt till Örebro i år. Men som jag sa till mamma imorse: det kommer snöa nu i början av november, sen försvinner snön och kommer tillbaka i januari. Så är det ju jämt. Snön man vill ha till jul kommer nästan aldrig.

Menmen. I veckan har jag inte gjort så mycket. I måndags hade vi zumba i skolan det var supertråkigt haha, man kan inte ens kalla det zumba! Sen gjorde jag inte mer den dagen. I tisdags var jag i skolan och sen slutade vi en timma tidigare så stack till gymmet och styrketräna sen körde jag spinning efter det. Min älskade saknade spinning. Fattar inte ens varför jag sluta. Sen åkte jag hem, duscha, åt, osv. Igår var jag också i skolan fast vi hade typ inga lektioner. Tog en promenad sen var vi på världens bästa föreläsning med Lisbeth Carlborg. Ni alla borde försöka se henne föreläsa. Hon fick stående ovationer av hela skolan och det förtjänade hon verkligen.

Efter skolan åkte jag hem och käkade sen åkte jag och dansade. Gick bra och var lika roligt som vanligt. Sen idag sitter jag här. Slutar 14:30 och efter skolan ska jag styrketräna, sen åker jag hem och chillar. Imorgon är det äntligen fredag, yeeeees!!

Men ska avsluta detta superlånga inlägg nu. Hörs senare!

blandade bilder från veckan som vanligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo