25 juli 2014, dag 12

19:31
31/10 2014
? 0
Först var vi i skolan precis som vanligt eftersom det var fredag. Sen åkte vi direkt från skolan till Sliema för ännu mera shopping!! Den här shoppingturen var dock inte schemalagd utan det var så många av oss som ville åka att vi bestämde oss för att betala 4 euro var för mer shopping. Jag gick runt med mina rumskompisar och Stina och hittade faktiskt jättemycket. Köpte en buddhadekoration i metall, två parfymer, en leopard t-shirt, solglasögon och trosor. 
 
vaknade upp med groooov ögonfluss, aldrig varit med om liknande. säkert alla kryp på natten som orsakat det.
 
lagom söt frulle as usual haha


obligatoriska lunchen

$elfie i skolan

lön<333

alla skulle skriva snälla ord om varandra i skolan, man blev så glad

köpte glass i the point (köpcentrum), nutella- och oreosmak

faves<3

alla fem köpte likadana parfymer, jag, Stina och Maja köpte exakt samma på båda också
 
Sen möttes hela gruppen upp på donken för kvällsmat. Det var det konstigaste donken jag sett i hela mitt liv. Direkt när man kom in var det ett café som sålde macaroons och bakverk och sånt, ingen mat. Sen när man kom in längre fanns det typ pelare som man beställde sin mat och betalade med kort sen ropade de upp när beställningen var färdig så man bara kunde gå och ta maten. Like what??? Sen fanns det vanliga kassor då, där vi beställde. De hade dock ett helt annat system i kassorna än vi i Sverige de frågade om man ville ha ketchup eller dipp då det ingick och de bara frågade på ett annat sätt så man blev helt mindfucked hahaha.
 
caféet
 

Jag hade så ont i min tå från volleybollen att jag knappt kunde gå minns jag, det var hemskt. Direkt efter middagen stängde dock alla butiker och vi hade fortfarande en timma kvar så vi gick och satte oss på ett jäääättekonstigt café och drack iste haha. Mamma ringde då minns jag också så jag gick ifrån alla våra hundra shoppingpåsar sen hade det blivit ännu mer kaos när jag kom tillbaka, de hade skällt ut dem hahaha.
 


När vi kom tillbaka till hotellet vilket var relativt sent typ vid åtta så var jag och Maja helt hyper så vi sprang till Ludwig så stack vi till Mini market och köpte chips, godis och sånt sen sprang vi till vårt rum och snackade, chillade och lekte lekar hahaha. Sen så bodde det två ursnygga tyskar i rummet mittemot vårat som var några år äldre än oss så Ludwig gick och snacka med dem så kom de till vårat rum och aa det blev kaos hahaha.

färgade popcorn<333

modevisning på rummet, här är nya t-shirten
mat, wifi och Majsan, allt man behöver<3333


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo