30 juli 2014, dag 17

21:12
03/12 2014
? 0
Den här dagen så REGNADE det på vägen till skolan!! Minsta duggregnet jag någonsin varit med om i kanske fem sekunder men ändå. Nästan så att jag grinade en glädjetår. I skolan gjorde vi prov! Slutprovet som man får sitt betyg från.

Efter skolan åkte vi till Armier för andra gången. Hela den här dagen satt jag med killarna och mina roomies i skuggan också, hade fortfarande ont i hela kroppen för jag bränt mig. Vi käkade (åt världens godaste burgare omg), Lennox lekte JB så satt alla vi och sjöng Justins låtar så malteserna (och turisterna för den delen) trodde vi var dumma i huvudet hahaha.
 
Elsa slår ned Ludde som vanligt - you go girl!
feeet burgare!!!

Lennox och hans äckliga jävla majonnäs
HAHAHAHA DEN HÄR BILDEN GENERERAR SÅ MÅNGA MINNEN

mys medan vi gjorde oss i ordning inför kvällen


Sen på kvällen var det dags för näst sista Numero uno och den här gången var det dags föööör: pyjamaspartyyy!! Vi hade inga vidare pyjamaser med oss så vi hade nattlinnen och vanliga jeansshorts men ändå. Vi hade en riktigt rolig kväll minns jag vi dansade mycket och med seriöst alla. Älskar verkligen stämningen på alla partyn i Malta åhhh. Längtar så mycket tillbaka. Partyn i Sverige är ingenting mot fester/partyn i Malta!!!

ASSÅ DEN SISTA BILDEN AAHAHAHAHA den speglar typ varenda jävla bussresa i Malta!!! hahaha

när selfie-låten kom på tog alla upp mobilerna haha

min ledare dansade till VMCJ!!! första gången

nattkäk!! när alla var ute och käkade på barer stack vi hem och tog godis ur maskinen på hotellet istället hahaha. hatar sliskig mat på nätterna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo